VerlopenLG 55 inch Nano LED TV vanaf €19,95 per mnd

Skala.nl
LG 55 inch Nano LED TV vanaf €19,95 per mnd
LG 55 inch Nano LED TV vanaf €19,95 per mnd

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nieuwe TV nodig? Is het budget nog niet zo toereikend? Ga dan in zee met SKALA en huur dan je eigen TV. Kopen is goed, maar het huren is ook geen slechte keus. Er zijn ook tal van voordelen verbonden aan het huren.  Voor nu even niets daarover, want nú haal je een LG 55 inch Nano LED TV vanaf €19,95 per mnd bij Skala. Dit is geen fabel, maar gewoon de realiteit. Huren we er een paar bij Skala?

lg 55nano816

LG 55 inch Nano LED TV vanaf €19,95 per mnd

Nu daar we allemaal toch meer thuis moeten zijn, kunnen we dat ook tot een leukere periode maken. Richt het huis zodanig in, dat je extra plezier beleeft om thuis te blijven. Skala heeft een deal waarbij je een échte slag kan slaan. De deal heeft als middelpunt de LG 55 inch Nano LED TV die  vanaf €19,95 per mnd ( eerste 6 maanden) in je eigen woonkamer of slaapkamer kan staan. Beter dan deze TV zal je niet gauw tegenkomen. Huur deze TV vandaag nog en betaal de eerste 6 maanden €19,95 per mnd en daarna de normale huurprijs. Dit is wel bij het afsluiten van een 5 jarig huurtermijn.

Specs van de LG 55 inch Nano LED TV

Voordat je zaken doet is het allemaal nodig om te weten waar je allemaal voor gaat betalen. Bij deze even een paar specs van de LG 55 inch Nano LED:

  • Hoge resolutie en breed scherm (140 cm);
  • 4 HDMI pporten en 3 USB aansluitingen;
  • Smart technologie- streamen via diverse apps en devices (TV, smartphone of tablet);
  • Nano LED;
  • Local Dimming;
  • Energielabel A.

Dit zijn de belangrijkste specs die deze TV te bieden heeft. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere items die te huren vallen bij Skala. Bezoek de website en bekijk wat er allemaal te halen is.

Aanbiedingen.com heeft verschillende deals die worden geplaatst. Blijf op de hoogte door elke dag de site te volgen en haal er uw persoonlijk voordeel uit. Elke besparing is een welkome.

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0