Lente actie Online.nl verlengd: €30,- cashback gaat door!

Online.nl
Lente actie Online.nl verlengd: €30,- cashback gaat door!
Lente actie Online.nl verlengd: €30,- cashback gaat door!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De Lente actie van Online.nl is een succes. Op basis daarvan wordt de Lente actie van Online.nl verlengd, de €30,- cashback gaat door! Heeft u reeds nota genomen van deze actie van Online.nl? Nog niet? Dan neemt aanbiedingen.com nogmaals de taak op zich om je eraan te herinneren. Bespaar op een alles-in-1 pakket en geniet van de vele voordelen. Sluit dus een abonnement af!

Online.nl monster

Lente actie Online.nl verlengd: €30,- cashback gaat door!

Wat denk je van Online.nl compleet €30,- p/mnd voor de eerste 6 maanden? En ook nog gratis Fox Sports 1,2 en 3 erbij? Met internet tot en met 100 Mb/s, Digitale TV (85 TV zenders & 23 radiozenders) en een vaste telefoonaansluiting? Dan houdt deze Lente actie van Online.nl allle voornoemde in. Daarnaast betaal je ook geen aansluitkosten. Je geniet dus voordeel na voordeel als je in zee gaat met Online.nl.

Hoeveel ben je kwijt over de abonnementsperiode?

De looptijd van deze Lente actie is voor een periode van 12 maanden (1jaar). De eerste zes maanden (6) van het contract betaal je slechts €30,- per maand en de resterende zes maanden het bedrag van €50,- per maand. De cashback van €30,- is dan verwerkt in de kosten.

Overal bereik dankzij de Online.nl app

De backbone van Online.nl zit ongetwijfeld bij KPN. Het netwerk vanKPN geeft de garantie voor een uitstekende receptie (TV & Internet). Dat komt dus zeker goed. Velen zien dat als dé voorwaarde om over te stappen. Over deze procedure gesproken zullen we direct uitleggen hoe het daarmee zit. Het overstappen naar Online.nl geschiedt gratis. Er wordt contact opgenoemen met de oude provider en het verband wordt namens u opgezegd.

Ook de app van Online.nl moet u een keertje gaan downloaden. In principe kunt u dat bij de overstap direct doen. Deze app geeft jou overal toegang tot de diensten van Online.nl. Zolang je het maar download en installeert op je mobiel of tablet. Je mag dan ook onderweg en overal genieten van interactieve Tv op de app.

Altijd aanbiedingen.com checken

Zie je nu het belang in van aanbiedingen.com? Door deze site te volgen zie je acties die je normaliter niet zou zien. Social Media is vrij druk, maar door aanbiedingen.com te volgen weet je zeker dat je niet mist. Haal je vvoordelen gegarandeerd via deze site.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier + 2 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0