Lego Super Mario Startset €59,99

Lego Super Mario Startset €59,99
Lego Super Mario Startset €59,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Kijk dit is pas leuk! Reserveer alvast dit exemplaar want het betreft de Lego Super Mario Startset €59,99. Leuk voor de kids om te bouwen. Lego kennen we al jaren, en waarschijnlijk heb je er zelf ook mee mogen spelen. Dit spel bevat 231 onderdelen dus de kids zijn er veel even zoet mee. Leuk om cadeau te doen ook. De Lego Super Mario Startset wordt verwacht op 1 augustus 2020.

Lego Super Mario Startset €59,99

Als je op bekijken klikt dan brengt Aanbiedingen.com je direct naar de juiste pagina waar je de Lego startset kunt bestellen. Wie kent Super Mario en Luigi niet? En nu kunnen de kinderen er zelfs met Lego hun eigen bouwsel maken. In de vakantie neigen de kids soms tot vervelen, en wat is dan beter om ze bezig te houden dan met Lego? Deze Legoset bevat zelfs geluid. De poppetjes kunnen zelfs verbonden worden met internet. De kinderen kunnen hun eigen virtuele muntjes verdienen door het spel te spelen.

Het nieuwe Lego anno 2020: Interactief

Wat het spel ook doet is verbinden. Want de kinderen spelen met elkaar om de avonturen van Mario en Luigi op te lossen. De Super Mario figuur in dit spel werkt op batterijen (AAA). Eenmaal verbonden met de Super Mario app kunnen de kids ook een beloning krijgen. In die app worden ook de bouw instructies gegeven. En worden ze geïnspireerd om op meerdere manieren te spelen. De bouwsets kunnen ook uitgebreid worden. Dus dat is een leuk vooruitzicht maar ook een uitdaging. Dit is het nieuwe Lego spelen anno 2020. Zonder interactieve hulp kan natuurlijk ook. Want de bouwstenen in elkaar zetten is al genoeg reden voor plezier.

Samen spelen en punten scoren

Doordat dit spel interactief is houdt je de kinderen wel bezig. Doordat ze verbonden zijn en de geluiden maken waan je je echt in Super Mario’s wereld. Tijdens het spelen zal Super Mario dezelfde geluiden geven als in een nintendo game. Dus springen op gumba, extra tijd krijgen. En de app houdt bij hoeveel virtuele muntjes verdiend zijn net als in het spel. Super Mario zelf heeft een kleur scanner, dus er wordt bijgehouden op welke kleur lego blokje Mario springt.

Pre order deze Lego Super Mario Startset nu op Bol.com en ontvang hem thuis na 1 augustus 2020. De kinderen kunnen dan in de zomervakantie spelen met hun eigen Mario Spel gebouwd van Lego.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − zes =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0