Lebara unlimited 10GB €20 p/m

vrouw met smartphoneLebara is dé sim only provider dus bent u op zoek naar een geschikt abonnement? Dan kunt u Lebara overwegen. Nergens heeft u omkijken naar want met dit abonnement heeft u de beschikking over voldoende belminuten en sms. Aan data kunt u 10GB gebruiken dus daar komt u een heel eind mee. Om u een voorstelling te geven. Lebara unlimited 10GB €20 p/m. Dat betekent unlimited bellen en sms-en. 

Lebara unlimited 10GB €20 p/m

Lebara zal uw huidige contract voor u opzeggen, dus dat telefoontje blijft u bespaard. Dit is een extra service zodat u daar zelf niet aan hoeft te denken. Met een sim only van deze provider gaat u voor een flexibel en betaalbaar abonnement. Wilt u uw telefoonnummer graag behouden? Dat kan, in het bestelproces komt u deze optie tegen. Als u al een prepaid beller van Lebara was dan wordt het nog makkelijker. Dan is dit zelfs zo gepiept. Via uw persoonlijke pagina kunt u dan overstappen van prepaid naar sim only bellen.

Is Lebara betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Want Lebara maakt gebruik van het altijd betrouwbare netwerk van KPN. Wel vermelden we bij elk abonnement dat er een fair use Policy geldt. Dat houdt in dat unlimited natuurlijk niet echt unlimited is. Dus houdt het binnen de perken. Dat geldt overigens voor elke provider. Belt u maximaal 3000 minuten per maand, en verbruikt u maximaal 1000 sms? Dan blijft u binnen de Fair Use Policy. Daarvoor belt u dus gemiddeld 100 minuten per dag en verbruikt u circa 30 sms dagelijks. Dat is natuurlijk vrij ruim en bijna niemand gaat daarover heen.

Fair Use Policy onder providers

Houdt u zich niet aan deze Policy? Dan mag Lebara uw overeenkomst opschorten of zelfs beëindigen. Dit contract heeft een looptijd van 24 maanden. Gaat u toch liever voor een flexible overeenkomst? Dan kunt u kiezen voor een maand contract, dan komt er nog eens €1 bovenop. Dan betaalt u niet €20 maar €21 per maand. Zoals u ziet kunt u gaan voor flexibel. Aanbiedingen.com geeft u natuurlijk ook de kans om andere sim only abonnement te vergelijken. Vergelijken is altijd goed. Zo weet u of Lebara een goedkope deal biedt. Is dat niet zo? Dan stapt u gewoon over naar een andere provider.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0