Lebara Sim only €10

man houdt telefoon in de handKiezen voor een sim only wordt gedaan door consumenten die willen besparen. Bijvoorbeeld Lebara Sim Only €10. Hierbij ontvangt u elke maand 5GB data en onbeperkt bellen en dat voor maar een tientje per maand. Geen hoge kosten voor mobiel bellen meer, maar simpelweg elke maand een tientje betalen. Bel samen met Lebara via het netwerk van KPN. Geen gedoe met slecht bereik want KPN is meermaals uitgeroepen tot beste provider qua dekking.

Lebara Sim only €10 per maand

Een Lebara Sim only €10 kunt u natuurlijk ook voor uw kinderen afsluiten. Ze zijn dan bereikbaar en kunnen zelf bellen om te zeggen dat ze later thuiskomen. En met 5GB data kunnen ze prima surfen op het internet. Thuis gaan ze immers over op het Wifi netwerk. Lebara biedt dit abonnement met een looptijd van 24 maanden. Want op deze manier is het het voordeligst. Gaat u liever voor flexibiliteit? Dan betaalt u slechts €1 extra per maand voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Ook dat is niet duur.

Houdt wel rekening met de Fair Use Policy

Het desbetreffende abonnement geldt in Nederland en de EU. Wel hanteert elke provider een Fair Use Policy. Dus dat komt overeen met 3.000 belminuten en 1.000 sms per maand. Komt men hierover heen? Dan mag Lebara het abonnement stoppen. Eigenlijk is onbeperkt dus niet geheel onbeperkt. Maar wie belt er nu echt 3.000 minuten per maand?

Sim only aanbiedingen vergelijken?

Dus zoekt u naar een geschikte sim only? Dan kunt u deze sim only aanbieding eens nader bekijken. Belkosten kunnen de pan uitrijzen vooral wanneer men nog een ouder abonnement bezit. Vaak wordt een oud abonnement in een maandelijks opzegbaar abonnement omgezet. Dus u heeft een opzegtermijn van een maand. Bespaar dus op uw belkosten door te kiezen voor een voordelig sim only abonnement. Degenen die kiezen voor een sim only of het overwegen hebben dus nog een goed werkend toestel. We hoeven niet elk jaar een nieuw toestel. Vergelijk ook andere sim only aanbiedingen zodat u zeker weet dat u de goedkoopste deal heeft. Maar we kunnen wel elk jaar besparen op een sim only abonnement. Klik bovenaan deze pagina om doorverwezen te worden naar de website van Lebara. U kunt daar uw keuze vastleggen. Binnen drie werkdagen krijgt u dan de 3-in-1 simkaart thuisgestuurd. Ook geldt er een bedenktijd van veertien dagen mocht u toch iets anders willen. Bekijk ook onze telecomvergelijker als u toch een toestel erbij wilt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0