Lebara Sim Only 5GB en onbeperkt bellen €10 p/mnd

Lebara Sim Only 5GB en onbeperkt bellenWilt u genoeg kunnen internetten en onbeperkt bellen? Dan is de Lebara Sim Only 5GB en onbeperkt bellen €10 p/mnd wellicht iets voor u. Dit abonnement loopt 24 maanden en u kunt ook nog eens onbeperkt sms’en. En dat voor maar een tientje per maand. Dat is spotgoedkoop en ideaal als u nog een goed werkende telefoon bezit. Men kiest tegenwoordig liever voor een Sim Only omdat ze langer met hun telefoons doen. En waarom ook niet? U maakt met een Lebara Sim Only gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het bereik. 

Lebara Sim Only nationaal of internationaal?

Bent u iemand die ook wel eens in het buitenland is? Dan kunt u voor €5 extra het internationale abonnement nemen. U kunt nog steeds onbeperkt bellen en sms’en in Europa, maar houdt wel rekening met de Fair Use Policy. Altijd handig wanneer u op vakantie bent en het thuisfront graag wilt bellen. Sommige providers doen aan een kredietcheck, Lebara gelukkig niet. Zij gaan er vanuit dat u netjes uw rekening betaalt. Zij doen dit door middel van een automatische incasso zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u uw huidige nummer behouden? Dit is mogelijk geef dit dan even aan. De simkaarten van Lebara zijn geschikt voor alle telefoons. U krijgt namelijk een 3-in-1 simkaart toegestuurd. Daarbij kunt u kiezen voor micro of Nano sim.

Maandelijks opzegbaar of 24 maanden?

Als u besluit voor een Lebara Sim Only te kiezen dan zult u uiterlijk binnen drie werkdagen uw simkaart ontvangen. U heeft vanaf de bevestiging 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren. Maar met zo’n goedkope sim only aanbieding gaan we er vanuit dat dit niet nodig is. Wel moet u eenmalig de aansluitkosten van €15 betalen. Maar elke provider vraagt u deze kosten te betalen. Wilt u liever nergens aan vastzitten? Dan kiest u voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Lebara biedt hiermee flexibiliteit aan haar klanten. U kunt op Aanbiedingen.com nog meer Sim Only aanbiedingen met elkaar vergelijken. Zo ziet u direct welke aanbieding het beste bij u past.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 1 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0