Lebara onbeperkt bellen sms en 10GB

jonge vrouw met smartphone in de handEen sim only abonnement waarmee onbeperkt gebeld en gesmst kan worden en nog eens 10GB internet? Kies dan voor Lebara onbeperkt bellen sms en 10GB voor €20 per maand. Onbeperkt bellen is tegenwoordig de standaard. Want dat betekent dat we ons geen zorgen hoeven te maken over een peperdure telefoonrekening. En onbeperkt sms’en klinkt ook goed in de oren. Bij Lebara maakt u gebruik van KPN. Dus u bent overal en altijd verbonden met een betrouwbaar netwerk. Ook in het buitenland.

Lebara onbeperkt bellen sms en 10GB ook iets voor u?

In de zoektocht naar een sim only provider komen we er velen tegen. De ene nog goedkoper dan de andere. Degene die het goedkoopst blijkt kiezen we dan. Lebara kan de goedkoopste sim only aanbieder zijn. Maar er zijn meerdere dus vergelijk ook andere providers. Op die wijze kunt u flink wat besparen op uw telefoonkosten. Er zijn zelfs nog velen die een verouderd abonnement hebben. Die betalen eigenlijk teveel. Vaak gaat het dan om 300 belminuten per maand en betalen ze ook €20. Dat hoeft nu natuurlijk niet met al die nieuwe abonnementsvormen.

Tevreden met het toestel dus kiezen voor een sim only

Daarom brengen we deze Lebara onbeperkt bellen sms en 10GB internet ook onder uw aandacht. Want het kan dus veel schelen. U kunt voor dit bedrag dus meer bellen en sms’en. Een sim only wordt vaak gekozen omdat het toestel nog goed is. En de meesten prefereren dan een sim only abonnement. Zij willen dan hun huidige toestel blijven gebruiken en bellen tegen een lager tarief. Nou ja lager tarief, er kan onbeperkt gebeld en gesmst worden. En 10GB aan internet is best wel veel. Het gemiddelde dat een consument verbruikt voor internet ligt rond de 3GB.

Sim only deals op Aanbiedingen.com

Aanbiedingen.com laat regelmatig goedkope sim only abonnementen zien. Welke u kiest is aan u. Wij laten enkel zien wat er allemaal te kiezen valt. Interesse gekregen in deze sim only aanbieding? Klik dan bovenaan deze pagina op de aanbieding van Lebara en wij brengen u naar hun website toe. U kunt daar in alle rust de informatie in u opnemen en desgewenst overstappen. U mag uw huidige telefoonnummer gratis meenemen. Geef dit dan wel even aan in het bestel proces.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien − vijf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0