Lebara onbeperkt bellen en 5GB data €10

Lebara onbeperkt bellen en 5GB data €10
Lebara onbeperkt bellen en 5GB data €10

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Ben jij op zoek naar de voordeligste sim only? Wat denk je van Lebara onbeperkt bellen en 5GB data €10 per maand? Uiteraard zit daar ook onbeperkt sms’en bij. Dat is niet heel veel voor een dergelijke sim only. Lebara biedt de consument flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dus je kunt deze sim only deal overwegen. Dat doe je door bovenaan deze pagina van Aanbiedingen.com op de link te drukken. Wij brengen je dan naar de website van Lebara toe.

Lebara onbeperkt bellen en 5GB data €10 per maand?

Daar kun je natuurlijk ook de rest van het aanbod checken. Maar als jij vind dat je genoeg hebt aan Lebara onbeperkt bellen en 5GB data voor €10 dan kun je die kiezen. Wil je toch liever toegang hebben tot nog meer data? Dan kun je nog overwegen om voor de 7GB data bundel te gaan. Dit kost je dan €15 per maand. Ben je een echte die-hard surfer en wil je nog méér internet? Dan is er nog de 10GB data bundel. Dan betaal je slechts €20 per maand. En daarbij kan er natuurlijk ook onbeperkt gebeld en ge-sms’t worden.

Kies je voor een looptijd van 24 maanden of maandelijks opzegbaar?

De looptijd van dit contract van Lebara onbeperkt bellen en 5GB data €10 is 24 maanden. Vind je dat toch wat te lang duren? Dan kun je voor maar €1 extra per maand het flexibele abonnement nemen. Dat betekent dat je elke maand kunt opzeggen. Het gaat er om dat jij kiest waar jij je goed bij voelt. Betalen kan veilig via iDEAL. En vandaag voor €20:00 besteld is morgen in huis , wel onder voorbehoud met de drukte van de bezorgers van PostNL natuurlijk.

Bundel te gebruiken in en buiten Nederland (EU)

Met jouw bundel kun je in Nederland en de rest van de EU prima uit de voeten zonder extra kosten. Wel wanneer je natuurlijk binnen je bundel blijft. Want dan moet je wel extra betalen. Heb je de ene maand toch iets meer nodig? Dan kun je je bundel gratis verhogen. Heb je minder nodig? Dan kun je je bundel zelfs gratis verlagen. Daarom is Lebara dus flexibel. Met Lebara surf jij over de het altijd zo betrouwbare netwerk van KPN. Net als bellen overigens. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Houdt de regie over de bel en data kosten met de Lebara app

Wanneer je dit sim only abonnement voor één van de kinderen aanschaft moet je weten dat je de controle kunt houden. Dan installeer je de app zodat jij het inzicht hebt over het verbruik en de eventuele kosten. En voor elk abonnement geldt een veertien dagen bedenktijd. Binnen deze veertien dagen mag je het abonnement dus gratis annuleren.

Is dit de goedkoopste sim only deal?

Wil je zeker weten of dit dé goedkoopste deal is? Dan kun je het beste de sim only vergelijker opstarten. Vul daar gewoon in onbeperkt bellen, sms en 5GB en check welke sim only als goedkoopste bovenaan staat. Als dat Lebara is dan kun je voor die deal gaan. Is dat toch een andere provider? Dan heb je iets om over na te denken.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negen − zes =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0