LEBARA deal: 2GB data + 50 minuten & 50 SMS’jes v.a. €7,50

Lebara
LEBARA deal: 2GB data + 50 minuten & 50 SMS’jes v.a. €7,50
LEBARA deal: 2GB data + 50 minuten & 50 SMS’jes v.a. €7,50

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil je een Sim Only pakket met een limiet? Moet het genoeg zijn om je behoefte te dekken? Probeer dan de Lebara Sim Only bundel met 2GB data + 50 minuten & 50 sms’jes. Hiervoor betaal je slechts €7,50 per maand. Deze deal is zeer geschikt voor een matige gebruiker, maar is flexibel in geval je een maandje wilt verhogen. Aanbiedingen.com faciliteert je heel graag met dergelijke producten. De link naar Lebara is gelegd en kan je vrij snel de website bezoeken via aanbiedingen.com.

businessman on phone

LEBARA deal: 2GB data + 50 minuten & 50 SMS’jes v.a. €7,50 p/mnd?

De LEBARA deal waarbij je 2GB data + 50 minuten & 50 SMS’jes krijgt is een goede deal voor een gematigde gebruiker. Mocht het zijn dat je meer data nodig hebt kan je altijd opschalen. Natuurlijk is deze deal ook aan voorwaarden gebonden. Je tekent een contract van 24 maanden ( 2 jaar) voor een nationaal abonnement waarbij je naast de 2GB aan data, ook nog 50 belminuten & 50 SMS’en krijgt. Voor de aansluiting zal je eenmalig een bedrag van €7,50 moeten voldoen. Na een calculatie van alle kosten betaal je over de contractperiode van 2 jaar dus per maand €7,50.

Heb je op den duur de behoefte aan meer data bijvoorbeeld? Dan mag je maandelijks je bundel gratis aanpassen. Je kan dan zowel omhoog als omlaag aanpassen ( hangt van je pakket en behoefte af).

LEBARA deal: 2GB data + 50 minuten & 50 SMS’jes of maandelijks opzegbaar contract?

Lebara heeft contracten die volgens een bepaalde duur doorlopen. Lebara beveelt zeker de 2 jarige contracten aan.  Zo heb je voor langere tijd gegarandeerd de beste prijs. Wil je niet zo een lang contract? Kies dan voor het flexibele abonnement van Lebara. Dit contract is maandelijks opzegbaar. Je hebt als klant van Lebara altijd de mogelijkheid om te kiezen voor iets dat je blij maakt. En het flexibel contract is weer niet zo duur. Je betaalt gewoon slechts €1,- EXTRA.

Betalen, hoe werkt dat? Je kan veilig betalen via iDEAL . Geen zorgen dus. Alle bestellingen geplaatst vóór 20:00 uur en het is morgen in huis. Natuurlijk wel rekening houdend met de drukte waarmee PostNL te kampen heeft de afgelopen periode.

Bundel in en buiten Nederland (EU) te gebruiken

Je Lebara Bundel geeft je toegang tot gebruik in en buiten Nederland. Binnen de EU mag jij jou bundel gebruiken zonder EXTRA kosten te verwachten, mits je binnen je bundel blijft. Ook mag je natuurlijk je bundel naar behoefte verhogen of verlagen.En dat is GRATIS! Lebara is vrij flexibel in die benadering.

Hoe goed is de service? Lebara werkt samen met de beste in de business. De service is gegarandeerd, want Lebara laat je surfen over de altijd betrouwbare netwerken van KPN (ook bellen). Goed bereik en snelheid is een garantie.

Zijn er voordeligere Sim Only deals?

Je bent nooit té zeker van het voordeel. Vooral hoe de concurrentie goed loopt. Om te weten welke deal het voordeligst is, mag je de sim only vergelijker raadplegen. Je vult daar simpelweg 2GB data, 50 belminuten & 50 SMS’jes in en initeer de start. Binnen enkele ogenblikken zie je welke sim only deal aan top staat. Die is dan de voordeligste. Het kan mogelijk een andere provider zijn, maar dan weet je tenminste wat het voordeligst is voor jou.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien − zes =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0