Lebara 5GB onbeperkt bellen €10

1599899Bij Lebara 5GB onbeperkt bellen €10. Dat is niet duur of wel? Deze sim only kunt u heel gemakkelijk afsluiten via Aanbiedingen.com. Gemiddeld verbruiken we 3G aan data voor onze dagelijkse internet klusjes. Wat surfen op Facebook en Instagram en dagelijks onze email checken. Eenmaal thuis gaan we toch over op het Wifi netwerk dus dan blijft onze data bundel behouden. Onbeperkt bellen en sms’en is ook ideaal omdat we daardoor niet hoeven te vrezen voor een gepeperde telefoonrekening.

Lebara 5GB onbeperkt bellen €10

Dus zoekt u nog een geschikte sim only voor uw toestel? Dan kan Lebara 5GB onbeperkt bellen €10 natuurlijk uw aanbieding zijn. Uw data en bundels kunnen door de gehele EU gebruikt worden. Dus niet enkel thuis in Nederland. Dit abonnement heeft een looptijd van twee jaar. Wilt u meer flexibiliteit? Voor €1 extra per maand kunt u ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Lebara mag gebruik maken van het netwerk van KPN. Dus u heeft hiermee de zekerheid van een betrouwbare dekking. Veilig betalen via iDEAL en uw simkaart ontvangt u de volgende dag al thuis.

Altijd bereikbaar 24/7 met Lebara sim only

Zo hoeft u nooit onbereikbaar te zijn. Wilt u gebruik maken van de bedenktijd? Deze is veertien dagen en gaat in op het moment dat u het contract heeft afgesloten. Wij achten de kans klein dat u zich bedenkt. Want we raden u aan om van tevoren ook even andere sim only aanbiedingen te vergelijken. Als blijkt dat Lebara de goedkoopste sim only biedt dan weet u dat u met een gerust hart voor dit abonnement kan kiezen. En zeg nu zelf voor een tientje per maand onbeperkt bellen en sms’en is beslist niet duur. Plus dat u ook nog eens de beschikking heeft tot 5GB aan data. U kunt dus onderweg altijd internetten of chatten via Facebook messenger en Whatsapp. Bereikbaar zijn is voor ons allemaal belangrijk.

De goedkoopste sim only aanbiedingen komen voorbij op Aanbiedingen.com

Daarom kiezen de meeste mensen ook voor een onbeperkt bellen bundel. Omdat een sms ook niets kost kunt u ook altijd even ouderwets sms’en. Aanbiedingen.com heeft op deze pagina een link naar de aanbieding geplaatst. Klik er eens op en u komt direct terecht op de website van Lebara. Wij plaatsen vele aanbiedingen. Van een nieuwe telefoon tot een nieuw bankstel maar ook net zo goed een sim only. Ons doel is u te laten besparen en als dat met Lebara is dan zijn wij tevreden. Overigens geldt dit ook voor een andere provider of aanbieding.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeventien + acht =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0