Lebara 150 min + 150 sms en 5GB internet

Lebara 150 min + 150 sms en 5GB internet
Lebara 150 min + 150 sms en 5GB internet

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Een sim only afsluiten is erg gemakkelijk en het is ook nog eens goedkoop. Waaronder deze deal van Lebara 150 min + 150 sms en 5GB internet voor maar een tientje per maand. Niet iedereen belt heel vaak en daarom worden er ook verschillende sim only abonnementen aangeboden. Elke consument weet zelf heel goed met hoeveel belminuten zij toe kunnen. Met 150 minuten per maand kun je dus twee en half uur bellen. Het is dan ook het meest gekozen abonnement bij Lebara.

Lebara 150 min + 150 sms en 5GB internet

Dankzij het 4G netwerk van KPN ben je dus altijd verzekerd van een goede dekking. En wil je je bundel aanpassen? Dan doe je dat eenvoudig via MyLebara en is dat zo geregeld. Op die wijze ben je voordeliger uit en is flexibiliteit wel zo handig. Als je deze deal kiest dan ga je een overeenkomst aan van 24 maanden. Wil je toch iets meer vrijheid? Dan kun je voor €2 extra per maand een maandelijks opzegbaar abonnement kiezen. Besluit je na een tijdje toch dat je iets meer nodig hebt qua belminuten? Dan ook voor slechts €2 extra per maand kun je onbeperkt bellen en sms’en.

Nooit teveel betalen voor je mobiele kosten

Zoals je ziet hoeft mobiel bellen dus nooit duur te zijn. Met het aanbod in de vele sim only’s vind je altijd wel een geschikte deal waarbij jij goedkoper uit bent. Wel dien je eenmalig €15 te betalen voor de aansluitkosten. Die zal bij de eerst volgende factuur in rekening worden gebracht. Bestel jij vandaag of op een werkdag voor 20:00? Dan mag je de simkaart morgen al in de bus verwachten. Natuurlijk heb je wel de veertien dagen bedenktijd. Dus bedenk je je binnen die termijn? Dan kun je het abonnement kosteloos opzeggen. Of je gaat natuurlijk voor de maandelijks opzegbare variant.

Meer sim only vergelijken kan ook op Aanbiedingen.com

Aanbiedingen.com brengt deze Lebara deal onder je aandacht, maar het kan ook zijn dat je meer wilt vergelijken. Want je wilt wel zeker weten of dit de goedkoopste sim only deal is. Met de sim only vergelijker vind je binnen een aantal seconden een overzicht van beschikbare sim only’s. Degene die bovenaan staat is dan de goedkoopste voor jouw situatie.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier + 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0