Last Minute Egypte vanaf €415 p.p

De herfstvakantie staat voor de deur dus wie weet wilt u er even tussenuit naar de warme zon. Bekijk dan eens deze last minute Egypte vanaf €415 p.p. Deze reis wordt u aangeboden door VakantieXperts en het betreft een reis van 8 dagen naar Hotel Marina Lounge aan de Rode zee. U zou mits u boekt op 29 oktober vertrekken. De verzorging is All inclusive.

Last minute Egypte vanaf €415 p.p

Dit hotel biedt u een uitzicht over de Rode Zee en de haven. Zo ligt dit hotel op ongeveer 10 kilometer van het vliegveld Marsa Alam. Wilt u naar het centrum van Port Ghalib? Dan is deze maar 3 kilometer van uw hotel verwijderd. En nog veel beter: Het strand is gelegen op 450 meter. Het mooie van deze last minute is dat het op basis is van All inclusive. Dat betekent inclusief ontbijt, lunch en diner. Ook koffie en thee en frisdranken vallen eronder. Lokale alcoholische versnaperingen mogen ook gratis genuttigd worden. Last minute egypte vanaf €415 p.p

Sporten of gaan duiken?

Als u zin heeft om heerlijk te fitnessen of een potje darts te spelen dan ook is dit gratis in begrepen. Egypte leent zich uitstekend om te gaan duiken, daarom bevind zich dan ook een duikschool in het hotel. Verder kunt u gebruik maken van twee buitenbaden en uiteraard van de ligbedden op het zonneterras. Wellness behandelingen kunt u ook ondergaan maar dit is wel tegen betaling. De prijzen zijn onder voorbehoud omdat VakantieXperts samenwerkt met verschillende aanbieders. Hoe sneller u boekt des te beter.

Egypte als prachtige vakantiebestemming

Egypte is onder veel vakantiegangers een populaire bestemming voor vakanties. De zon schijnt er bijna altijd en het is er heerlijk vertoeven. Wist u bijvoorbeeld dat de Rode zee noordelijk grenst aan Israël en Jordanië? Snorkelen is ook een creatieve bezigheid onder vakantiegangers. Want langs de kust zult u prachtige koraalriffen tegenkomen. Met het heldere water zult u de Rode zee ook echt ervaren. Maar goed Egypte staat niet alleen bekend om het mooie heldere water en snorkel avonturen. U kunt ook avonturen beleven door de vele piramides te bezoeken. Waan u in de wereld van Cleopatra en de overige Egyptische sagen. Boek een excursie door een cruise op de Nijl te ervaren. Egypte biedt vele prachtige bezienswaardigheden. Aanbiedingen.com wilde u deze fantastische vakantie aanbieding niet ontnemen. Wilt u zoeken naar andere vakantie aanbiedingen dat kan natuurlijk ook.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien + drie =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0