Landal Greenparks v.a €99

Landal Greenparks v.a €99 NiedersachsenErtussen uit en even op adem komen? U kunt nu al een Landal Greenparks v.a €99 boeken. Zo boekt u al een 4 persoons bungalow Type 4A vanaf €99 in Niedersachsen Duitsland. De aankomst is op 8 november en u vertrekt op 11 november weer. Dit is wel exclusief de reserveringskosten en bedlinnen a €7,95 per persoon. Deze gezellige Landal Greenparks kunt u dus boeken op korte termijn.

Landal Greenparks v.a €99

De bungalow is voorzien van de benodigde apparatuur zoals een afwasmachine, magnetron, oven, keukenapparaat, koelkast, kookplaat etc. In de woonkamer kunt u gebruik maken van de tv, dvd speler de ideale ingrediënten voor een gezellig film avondje. De bungalow is voorzien van twee slaapkamers en heeft een oppervlakte van 75 m2. Uiteraard is er Wifi zodat u overal kunt genieten van internet in de bungalow.

Een weekendje uitwaaien in Duitsland

Niedersachsen ligt in het noorden van Duitsland van daaruit kunt u allerlei plaatsen bezoeken. Zo kunt u in Goslar verschillende museums bezoeken. Of ga eens een dagje naar Papenburg en bezoek daar de Scheepswerf Meyer Werf. In Hannover bevind zich een dierentuin waar u met het hele gezin naartoe kunt. Dagje cultuur snuiven is ook leuk om te doen. En dat doet u bij het graafschap Bentheim. Daar staat een eeuwenoud kasteel. Een attractiepark mag ook niet ontbreken en die vindt u in Heide Park Soltau. Genoeg te doen dus in de omgeving van uw bungalow.

Lekker tot rust komen

Wilt u liever vertoeven op het terrein van Landal Greenparks zelf? Dat kan natuurlijk ook want u komt er immers voor uw rust. In de buurt kunt u een heerlijk hapje eten in het restaurant, en de dagelijkse boodschappen doet u in de parkwinkel wel zo handig. Deze aanbieding wordt u gedaan door Bungalows.nl dus heeft u interesse? Klik dan op de aanbieding en u wordt doorverwezen naar de website van Bungalows.nl. U kunt meerdere opties kiezen en meerdere bestemmingen. Wie weet zit u over een aantal weken heerlijk te genieten in een bungalow. Landal Greenparks v.a €99 is natuurlijk niet veel geld.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 + negen =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0