VerlopenKwikFit.nl zomerdeal: nu Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Kwik-fit.nl
KwikFit.nl zomerdeal: nu Gratis APK bij onderhoudsbeurt
KwikFit.nl zomerdeal: nu Gratis APK bij onderhoudsbeurt

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

KwikFit.nl zomderdeal: nu Gratis APK bij onderhoudsbeurt is een deal die niet zomaar aan je voorbij mag gaan. Het in topconditie houden van je auto is zeker aan te raden, omdat je zodoende dan geen grote uitgaven hoeft te doen voor reparatie. Een goede auto heeft een veel hogere verkoopwaarde of hoeft niet vervangen te worden zelfs. Maar terug naar het onderwerp, combineer je onderhoudsbeurt  en je APK bij KwikFit. Het zal je zeker voordelig uitkomen. Je bespaart in ieder geval. Lees even door en ontdek het voordeel.

Car service

KwikFit.nl zomerdeal: nu Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Heb je een melding ontvangen over het verloop van de APK keuring van je auto? Wil je liever daarvoor eens even je auto een grondige onderhoudsbeurt laten ondergaan? Combineer deze twee zaken en haal tevens je voordeel uit. Door deze twee te combineren win je tijd en in dit geval ook geld. KwikFit geeft u bij het nachecken van uw auto ( onderhoudsbeurt), een APK keuring ter waarde van €34,95 helemaal gratis mee. Na zo een onderhoudsbeurt en APK keuring mag je helemaal veilig de weg op met wat geld op zak om bijv. extra bij te tanken. Deze deal van KwikFit.nl loopt door tot en met 25 juli 2020.

Hoe zal deze combinatie werken?

Tijd voor de APK keuring? Wil je direkt een onderrhoudsbeurt inplannen? dan wordt het als volgt gedaan. KwikFit maakt een afspraak om de APK keuring uit te voeren en daar aansluitend de onderhoudsbeurt. De APK zal uitwijzen als er noodzakelijke reparaties uitgevoerd moeten worden aan je auto. Is er niets aan de hand? danb wordt de onderhoudsbeurt uitgevoerd. Is er schade aan de auto dat niet hoort bij een reguliere onderhoudsbeurt? Dan wordt samen met nagegaan welke stappen gevolgd moeten worden om je auto weer in topconditie op de weg te krijgen. Aan de hand van de bevindingen mag je kiezen uit onder andere:

  • APK & Merkbeurt
  • APK & grote beurt
  • APK & kleine beurt

Elk van deze combinaties heeft specifieke zaken die inbegrepen zijn en kan je na het onderzoek laten repareren. Feit is dat je niet betaalt voor de APK keuring. Daar start het voordeel dus al.

Onderzoek wat een onderhoudsbeurt  per auto gaat kosten

Per auto gaat het verschillen als het gaat om een onderhoudbeurt. Dat heeft allemaal bijv. te maken met het soort olie dat je stopt in je auto en ook het aantal cylinders waarop je auto draait. De kleinere auto’s gaan dus in deze natuurlijk minder duur zijn in onderhoud dan de grotere auto’s.

APK en onderhoud bij KwikFit in het kort

KwikFit maakt het zeer eenvoudig om een combinatie van APK en onderhoud te doen. Je maakt ten eerste eenvoudig een online afspraak op een geschikte dag. KwikFit bekijkt natuurlijk het schema en indien mogelijk wordt je afspraak direct geboekt. Op de dag van de afspraak wordt eerst de APK ekring gedaan en vervolgens de onderhoudsbeurt. Mocht het zijn dat er noodzakelijke reparaties verricht moeten worden, dan krijg je een prijsopgave vooraf. Je weet dan precies als het binnen je budget valt. Deze APK & onderhoud combinatie geldt voor alle gangbare automerken.

Aanbiedingen.com onderkent het belang van besparen in deze moeilijke periode, maar als iets gedaan moet worden gaat het gebeuren. Kies voor een voordelige benadering in deze als het kan. KwikFit geeft je in elk geval een paar goede opties.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een + 13 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0