Kwikfit All in APK voor €34,95

Kwik-fit.nl
Kwikfit All in APK voor €34,95
Kwikfit All in APK voor €34,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Moet je auto binnenkort weer gekeurd worden voor de APK? Wist je dat je dit bij Kwikfit kunt laten doen? Bij Kwikfit All in APK voor €34,95. Dit is dus de APK keuring inclusief afmelden en roetmeting of de EOBD test. Elke auto dient ieder jaar gekeurd te worden voor de APK. Dit heeft niets met een kleine of grote beurt te maken.

Elke auto moet ieder jaar APK gekeurd zijn

Daarom verzend het RDW alle gebruikers van een auto elk jaar een herinnering dat de APK bijna weer voor de deur staat. Als je dit vergeet en dus zonder APK keuring rijdt kun je een boete krijgen. Wanneer Kwikfit de APK keuring uitvoert en onverhoopt mankementen tegenkomt dan zullen ze dit van tevoren laten weten. Het kan zijn dat het mankement ervoor zorgt dat de auto niet door de keuring komt. Kwikfit zal in dat geval jou op de hoogte brengen van wat er aan de auto mankeert.

Kwikfit All in APK voor €34,95

Besluit je te kiezen voor een aanvullende onderhoudsbeurt? Dan kost de APK je niet €34,95 maar slechts €25. Dus dat is weer mooi meegenomen. Het is sowieso van belang dat je auto elk jaar een grote en kleine beurt ondergaat. Op die wijze blijft jouw auto goed onderhouden. Zijn er reparaties die er moeten worden verricht? Dan zal Kwikfit je altijd eerst een prijsopgave geven. Zij zullen dus nooit zonder jouw toestemming de auto repareren. Mocht de auto afgekeurd worden en je laat de auto repareren door een Kwikfit in de buurt dan is de herkeuring natuurlijk gratis.

Banden 10 daagse bij Kwikfit

Over het algemeen heeft Kwikfit altijd tijd om je auto te keuren. Als je vandaag je afspraak zou willen plannen dan is de kans groot dat je auto morgen al gekeurd kan worden. Momenteel heeft Kwikfit ook weer de banden 10 daagse. Dus zijn de banden versleten? Dan kun je tot 30% korting krijgen op je autobanden. Op de all season banden van Vredestein geldt de tweede band de halve prijs. En autobanden zijn redelijk prijzig, dus die korting is dan ook weer mooi meegenomen. Bovenaan dit bericht heeft Aanbiedingen.com de link naar Kwikfit voor je geplaatst. Klik simpelweg op bekijken en je wordt direct naar de juiste pagina verwezen.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeventien + zes =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0