VerlopenKwikFit acties van de maand mei 2020

Kwik-fit.nl
KwikFit acties van de maand mei 2020
KwikFit acties van de maand mei 2020

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Auto servicen? Onderhoud en/of reparaties plegen? Wil je niet duur uitkomen, dan moet je bij KwikFit wezen! Bekijk de KwikFit acties van de maand mei 2020 en bespaar op voornoemde zaken. KwikFit is ongetwijfeld een specialist op het gebied van autokeuringen met 175 erkende vestigingen (RDW-erkende keuringsinstanties). Jaarlijks worden er ruim 200.000 auto’s gekeurd en dat zegt zeker iets over de expertise in huis. Laat dus je auto in handen van KwikFit en het komt goed. 

KwikFit acties van de maand mei 2020

Tot en met 31 mei 2020 heeft KwikFit verschillende acties waaruit je voordel kan halen. De auto rijdt vaker en behoeft na een bepaalde periode service en/of onderhoud. Om u te helpen besparen op deze nodige uitgaven heeft KwikFit verschillende acties gelanceerd. De acties zijn onder andere:

  • 10% Korting op het merk Continental- Hierbij gaat het om banden van hoge kwaliteit. Deze mag je tijdens de actie extra voordelig bestellen;
  • 20% Korting op kleine of grote servicebeurten– Service je auto voordeliger en laat het ook door de APK komen;
  • Pirelli banden deal– Bij de aanschaf van Pirelli banden betaal je voor 3 banden, maar ontvangt er 4 ( een hele set).

Maak gebruik van deze folderacties bij KwikFit en bespaar aanzienlijk op de service/onderhoud van je transportmiddel. Noemenswaardig is dat je geen promotiecode nodig hebt om te profiteren van de kortingen.

Met tips van KwikFit kom je door alles heen!

KwikFit verkoopt allerlei producten die te maken hebben met de service en onderhoud van je auto. De verkoop kunnen ze dus simpelweg doen, maar ze doen veel meer. KwikFit wilt iedereen bewust maken dat het niet alleen nodig is om de servicen, maar ook te controleren op regelmatige basis. Zo ontdek je zaken en kan inspringen voordat het erger wordt. Er staat meer dan genoeg informatie op de site van KwikFit die zeker bruikbaar is. Gebruik die informatie om wijzer te worden, te herkennen en op tijd in te grijpen. Laat er geen twijfel bestaan als je auto wel of niet door de APK keuringen kan.

Om er zeker van te zijn dat je auto goed en veilig rijdtbaar is moet je het onderhouden. Daar wij van aanbiedingen.com  weten dat het met KwikFit altijd goed komt, willen we jou ook aanbevelen om daar online te shoppen. Shop naar hartelust, maar houdt bij het bezoeken van de shop en het leveren de COVID-19 voorzorgsmaatregelen in acht. Houdt jezelf en je dierbaren gezond!

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 2 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0