Populair

Kwikfit 20% korting op Airco-onderhoud

Kwik-fit.nl
Kwikfit 20% korting op Airco-onderhoud
Kwikfit 20% korting op Airco-onderhoud

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 2

Met de zomerse temperaturen de afgelopen weken draait de airco volop. Maar een airco behoeft ook goed onderhoud. Niet alleen in de zomer doet de airco zijn werk, ook in de winter. U heeft het vast wel meegemaakt s’winters: beslagen ramen. Dit komt omdat de airco dan uit staat. De airco zorgt er dus voor dat uw ramen in de winter niet beslaan door de verwarming.

Uw airco heeft een onderhoudsbeurt nodig

Na verloop van tijd kan uw auto ineens muf ruiken bij het gebruik van de airco. Dit duidt aan dat uw airco een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ook koelt de airco na een tijd niet meer optimaal. Wanneer de airco bijtijds een onderhoudsbeurt krijgt voorkomt u de nare luchtjes, maar ook de groei van bacteriën. Er zijn twee service beurten uitvoerbaar. De airco vullen en het aanwezige koudemiddel recyclen en de aanvullende servicebeurt. Hier wordt naast het vullen en recyclen de airco ook gereinigd.

Welke servicebeurten met 20% korting?

De basis Airco Servicebeurt met alleen vullen, kost u nu €79 ipv €99. En de Airco Combi Servicebeurt kost u nu €95 ipv €119. Alleen uw airco reinigen behoort ook tot de opties dit kost nu €23 ipv €29. Plan online uw afspraak bij een vestiging in de buurt. Regelmatig onderhoud van uw airco voorkomt erger. Onderhoudt u uw airco niet regelmatig? Dan kan dit leiden tot een kapotte airco pomp. De kosten hiervoor kunnen dan wel oplopen tot ruim €1000.

Oorzaken van een kapotte airco

Een airco is voorzien van een koudemiddel dat als transportmiddel dient voor uw airco-systeem. Een airco is voorzien van een compressor en deze heeft olie nodig om de compressor te smeren. Loopt het koudemiddel terug dan wordt uw compressor ook te weinig gesmeerd. Uiteindelijk kan de compressor kapot gaan hierdoor. Vergelijk het maar eens met uw motor in de auto of turbo. Wanneer deze te weinig olie krijgen kan uw motor of turbo vastlopen. De kosten zijn dan torenhoog. Ook andere oorzaken zoals vocht dat in het systeem terecht komt kan problemen veroorzaken. Dit zal leiden tot slijtage en beschadigingen van de onderdelen in uw airco-systeem. Kortom laat uw airco eens in de twee jaar controleren. Dit voorkomt erger.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien − vijf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0