Kwikfit 15% korting op Goodyear banden

autoband goodyearIs uw auto aan nieuwe banden toe? Bij Kwikfit 15% korting op Goodyear banden. Dit zijn toch wel de betere banden voor een personenauto. En autobanden zijn namelijk niet goedkoop. Dat heeft een reden. We willen toch veilig rondrijden vooral met het oog op de winter. Winterse buien met ijzel bijvoorbeeld vragen om kwalitatief goede banden. En die heeft Goodyear dan ook.

Kwikfit 15% korting op Goodyear banden

Profiteer dan ook nu van de 15% korting op Goodyear banden bij Kwikfit. Of het nu om zomerbanden, winterbanden of vierseizoenen banden gaat. De korting geldt voor alle banden van het merk Goodyear. Dus bestelt u online bij Kwikfit? Dan ontvangt u direct de 15% korting en kunt u ook meteen een afspraak maken voor het vervangen van de banden. Het kan ook zijn dat u alvast een setje zomerbanden wilt aanschaffen. Geen probleem u kunt de banden gewoon afhalen zonder montage bij een Kwikfit in de buurt.

Als beste uit de test van de ANWB

Uit de test van de ANWB wat betreft de winterbanden kwam de Goodyear als winnaar uit de bus. De banden van dit merk scoorden het beste op verbruik bij nat en droog wegdek. Ook in de sneeuw kwamen de banden goed uit de test. De score van de ANWB kwam uit op vier sterren wat staat voor goed en aan te raden als goede koop. Voor autobanden is het van belang dat zij een goede grip hebben. Op welk wegdek dan ook en in welke weersomstandigheden.

Goede prestaties en zuiniger in brandstofverbruik dankzij Goodyear banden

De banden blonken ook uit qua prestaties in de bochten en reageerden goed op de rem testen die ermee werden uitgevoerd. Als een band een goede grip heeft dan merkt u dat ook aan uw brandstofverbruik. U rijdt zuiniger met de juiste autobanden. Hoe lager de rolweerstand des te meer brandstof u kunt besparen. We denken er vaak niet eens bij na. Maar het scheelt op uw brandstofverbruik als er kwalitatieve banden onder uw auto zitten.

Wat kost de gemiddelde autoband per stuk?

De gemiddelde kosten voor een autoband liggen al gauw op rond de €70. Maar dit is wel weer afhankelijk van de grootte van de band. Hoe groter de banden des te meer u kwijt bent. Voor een standaard maat betaalt men voor een Goodyear band zelfs €87 per band. Nu de korting van 15% wordt toegepast betaalt u slechts rond de €74 per band. En dan hebben we het over een A merk band. Een band van een onbekend merk kost u minder. Als de kwaliteit van belang is voor u, dan kiest u gewoon voor de betere merken waaronder Goodyear. Interesse in deze deal van Kwikfit? Klik dan op deze pagina op de link die Aanbiedingen.com heeft geplaatst. Wij brengen u dan naar de juiste pagina. Daar kunt u de bandenmaat van uw autobanden invullen en u ziet direct wat de kosten per band zijn. De 15% korting ziet u dan in het scherm verschijnen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

9 − 4 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0