Kun je besparen op je hypotheek? Check Jawel.nl

Kun je besparen op je hypotheek? Check Jawel.nl
Kun je besparen op je hypotheek? Check Jawel.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Kun je besparen op je hypotheek? Check Jawel.nl want de kans is groot dat je met de huidige lage rentes kunt besparen. Een hypotheek afsluiten is niet iets wat we dagelijks doen. En het is een overeenkomst waar we jaren aan vastzitten. Of je nu lagere hypotheeklasten wilt bij je huidige hypotheek of een nieuwe hypotheek wilt afsluiten. Je kunt dit altijd checken op Jawel.nl

Kun je besparen op je hypotheek? Check Jawel.nl

Zij werken samen met een aantal geldverstrekkers. Voor degenen die graag hun hypotheek willen oversluiten is er dus Jawel.nl. Het mooie is dat er gekozen wordt uit de laagste rentes die nu gelden. Het advies van een adviseur is vrijblijvend en onafhankelijk. De adviseur die je gaat helpen beschikt over een AFM vergunning dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het eerste gesprek is gratis. Dus je kunt prima oriënteren op de mogelijkheden. Dus kun je besparen op je hypotheek? Check Jawel.nl dan snel.

Kies uit meerdere geldverstrekkers en vergelijk op rentes

Op de website van Jawel.nl kun je een hypotheekberekening maken die jou laat zien wat je eventueel gaat betalen bij een andere geldverstrekker. Dit kan tot verrassing van de consument enorm veel geld schelen. Loopt jouw looptijd van jouw hypotheek bijna af en is het tijd om over te sluiten? Bekijk dan goed waar jij terecht kunt en waar je kunt besparen op je hypotheeklasten.

Rentevaste periode bijna afgelopen?

In principe sluiten we een hypotheek voor de duur van 30 jaar af. De rentevaste periode daarentegen loopt altijd eerder af. Dan mag je een nieuwe rentevaste periode kiezen bij een geldverstrekker naar keuze. Als je eerder voor een lagere rente wilt kiezen, maar je rentevaste periode loopt nog wel even? Dat kan wel, maar dan moet je wel een boetebedrag betalen.

Ondanks het feit dat je hypotheek nog wel jaren loopt, is dat dus niet het geval met je rentevaste periode, en daar kun jij je voordeel mee doen. Wat je ook kunt doen is je rente laten veranderen als de woningwaarde toegenomen is, of als je extra geld hebt gestort om meer af te lossen. Dit is ook een middel om te kunnen besparen op je hypotheek. Veel huiseigenaren storten eens in de zoveel tijd extra geld in hun hypotheek. Ze willen immers versneld aflossen, en dan kun je dus ook je hypotheek lasten verlagen.

Kan het uit financieel? Stap dan over

Zorg wel dat mocht je een boetebedrag moeten betalen dat de kosten opwegen tegen de baten. Vaak is dat wel zo omdat men bij een te dure geldverstrekker zit. Zij nemen het boetebedrag dan voor lief. Houdt ook rekening met de kosten voor de notaris en de hypotheekadviseur. Had je nog geen NHG toen je je hypotheek afsloot? Die kun je later alsnog aanvragen als het huidige hypotheekbedrag lager ligt dan €290.000. Ook wanneer je een overlijdensrisicoverzekering hebt loont het om deze te vergelijken. Vooral als je die meer dan 10 jaar geleden hebt afgesloten. De premies voor overlijdensrisico verzekeringen zijn namelijk erg gedaald.

Aanbiedingen.com heeft de link naar Jawel.nl hierboven voor je geplaatst. Check snel of jij goedkoper uit kunt met je hypotheeklasten. Dat is al weer een zorg minder als je kunt besparen op deze kosten.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

9 + twintig =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0