Kringloop energie: Gerecyclede groene energie 1 jaar vast €140 p/mnd*

Kringloop energie staat voor energie dat opgewekt word met gerecyclede materialen zoals afval en hout bijvoorbeeld. Deze duurzame energieleverancier wekt elektriciteit en gas op in hun eigen centrales. HVC Groep is een afvalverwerker die besloot de opgewekte elektriciteit en gas te gaan leveren aan huishoudens en bedrijven.

1 jaar vast Kringloop energie

Bij de keuze voor het contract 1 jaar vast betaalt u het vaste leveringstarief van €140,23 per maand gebaseerd op een verbruik van 3500 kilowattuur elektriciteit en 1500 m3 gas. Kringloop Energie levert u dan groene elektriciteit dat opgewekt is in hun windpark of opgewekt in de afvalcentrale. Het afval dat in de containers beland gebruikt Kringloop Energie weer om er groene elektriciteit van te maken. Verspilling wordt zo voorkomen en duizenden huishoudens worden zo weer voorzien in hun energiebehoefte. Beter kan haast niet toch?

Restwarmte van Kringloop energie?

Woonachtig in de Regio’s Alkmaar, Assendelft of Dordrecht? Dank kunt u warmte geleverd krijgen van Kringloop Energie. De restwarmte haalt de energieleverancier uit het afval dat niet hergebruikt kan worden. Deze wordt geleverd aan het warmtenet waarop deze regio’s zijn aangesloten. Restwarmte is namelijk een duurzame oplossing voor het verwarmen van woningen. En een uitkomst voor huishoudens die geen gasaansluiting hebben thuis. U kunt in dit geval niet overstappen omdat de gemeente of aangewezen energieleverancier aangewezen is voor uw warmtenet. Maar met elektriciteit kunt u wel overstappen gelukkig. Bekijk dan ook snel alle groene energie aanbiedingen en vergelijk op product en prijs en stap gratis over via Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 + vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0