Profiteer van de beste deals en bespaar

KPN internet Basis vanaf € 33,96 per maand

KPN is reeds lang een gevestigde naam binnen de telecom wereld . Het bedrijf is door de jaren heen ook meegegroeid met de ontwikkelingen en is nu leverancier van verscheidene diensten.  Daaronder vallen : Internet , Interactieve Televisie en Bellen . KPN is de mening toegedaan dat een ieder zonder zorgen moet kunnen internetten . Dat is belangrijk . Waarom internet van KPN ? Internet van KPN is snel en betrouwbaar . Ze staan namelijk binnen Nederland bekend als het “Betrouwbaar Nederlands netwerk”. Tenslotte heeft u met KPN veilig internetbeveiliging op onder andere uw smartphone en computer.

KPN internet Basis

KPN presenteert u het KPN Basis internet pakket. Dit is één van de beschikbare internet pakketten . Wat mag u verwachten van dit pakket ? Dit pakket is een goed samengesteld pakket inhoudende :

  • 20 Mb download snelheid per seconde . Hiermee kunt u gamen , surfen en downloaden.
  • Gratis draadloos modem . U kunt hiermee ook genieten van Wifi -internet in huis.
  • Gratis bellen . U krijgt een gratis aansluiting voor vast bellen . 
  • KPN compleet . KPN compleet geeft u de mogelijkheid om onder andere in aanmerking te komen voor € 5,-  EXTRA korting.  Dit is mogelijk wanneer u ervoor kiest om een mobiel pakket te combineren met een alles in 1 pakket . 

Wilt u overstappen naar KPN? Het wordt geregeld voor u . Zodoende komt u geen dag zonder internet te zitten . Maakt u gebruik van de Overstapservice van KPN. U bent nu bekend met de inhoud van het pakket . Dit pakket kunt u afnemen bij KPN vanaf  gemiddeld € 33,96 per maand ( op basis van een contract van 12 maanden ). Verder mag u als klant altijd rekenen op hulp in de vorm van een gratis monteur en WiFi-check indien nodig.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig − acht =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0