KPN Alles in 1 Instap vanaf € 42,71 per maand

KPN staat bekend om haar betrouwbaar Netwerk binnen Nederland . Het bedrijf is een toonaangevende  leverancier van ICT-diensten . Diverse klantgroepen worden met een breed scala aan producten en diensten voorzien in binnen-en buitenland. Onder andere prepaid bellen tot interactieve HD-televisie. Alles om de klanten als u tevreden te stellen . Wilt u gemakshalve meerdere diensten afnemen bij KPN? Die mogelijkheid bestaat er! Vandaar dat KPN ertoe over is gestapt om ook combinatiepakketten aan te bieden . Er zijn meerdere combinatiepakketten waaronder het Alles in 1 Instap pakket van de KPN.

KPN Alles in 1 Instap

Wat houdt dit Alles in 1 pakket van KPN in ? Dit pakket is een combinatie van Interactieve Tv, internet en vast bellen . U krijgt bij het afsluiten van dit pakket :

  • 20 Mb download snelheid per minuut (  voldoende om te surfen , gamen en downloaden)
  • 74 tv-zenders ( zenders in digitale kwaliteit)
  • 44 HD-zenders ( zenders in HD-kwaliteit)
  • Begin gemist optie ( Programma’s kunt u direct opnieuw laten beginnen)
  • KPN Compleet ( U krijgt € 5,- extra korting per maand als u ook een mobiel pakket van KPN erbij neemt)
  • Goedkoop Eredivisie abonnement ( Voor slechts € 7,50 per maand kunt u kijken naar Fox Sports 1 : Eredivisie)

Het Alles in 1 abonnement heeft een looptijd van 1 jaar en is aan te sluiten vanaf € 42,71 per maand. Scherpe prijs voor een te gekke aanbieding . Doe een postcode check en controleer de beschikbaarheid op uw adres . Bovendien mag u als klant ook rekenen op de extra kortingen op activatiekosten (€ 17,50 ) en Monteur +Wifi-check (€ 99,-). Al met al een aanbieding die zeker overwogen moet worden indien het inspeelt op uw persoonlijke behoeften . Indien u toch andere wensen heeft , kunt u altijd een andere combinatiepakket bekijken en/of vergelijken .    

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 − 9 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0