Koop Spotify Premium tegoed online

Koop Spotify Premium tegoed onlineOnbeperkt muziek luisteren zonder reclame wie wil dat nou niet? De tijd van cd’s kopen of mp3 downloaden is achterhaald. Nee tegenwoordig luisteren we graag naar Spotify. Bij Spotify snappen ze wat de consument wil, en mag je de eerste maand de muziek app gratis uitproberen. Maar goed ga je voor standaard Spotify dan heb je wel te maken met reclames. Geen irritatie meer? Dan kies je verstandig door voor het Spotify Premium tegoed te kiezen. Dan kun je ieder nummer dat jij wenst gewoon afspelen op jouw apparaat. Geen zin in een bepaald nummer? Skip die dan lekker. 

Betaal je abonnement met Spotify Premium tegoed

Met Spotify Premium tegoed kun jij dus je Spotify Premium account activeren en betalen. Het is ook leuk om cadeau te geven aan iemand die Spotify nog nooit geprobeerd heeft. Het is al moeilijk genoeg om te moeten bedenken wat je iemand cadeau kunt doen.

Stel je eigen muzieklijst samen

Heb je behoefte aan een eigen muzieklijst? Ook dat kan met Spotify, je kunt tot 3000 muzieknummers downloaden zodat je ze offline beluisteren kunt. Tijdens het sporten in de sportschool of je wekelijkse hardlooprondje lekker genieten van jouw eigen gekozen muziek. Er zijn ook genoeg lijsten van andere Spotify gebruikers die je beluisteren kunt. Ben je op zoek naar nieuwe nummers maar weet je nog niet welke te kiezen? Blader dan door de hitlijsten en download zo nodig dat ene leuke nummer. Zodra jouw gratis maand voorbij is hoef je dus niet meer naar de winkel te vliegen. Nee je kunt je Spotify Premium tegoed direct downloaden en al je muziek behouden.

Spotify op meerdere apparaten beluisteren

Je kunt het Spotify account op je mobiel en tablet installeren. En is nu ook beschikbaar op PlayStation Music, de Xbox, Google Chromecast of je Smart Tv. Zo kun je waar je maar wilt je muziek luisteren. Thuis bijvoorbeeld wanneer je aan het koken bent of op je slaapkamer zit. Nieuwsgierig geworden? Check Aanbiedingen.com voor de Spotify Premium Card. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €10 genoeg voor een maand muziekgenot. Ook voor €30 en €60 kun je je Spotify Premium tegoed opwaarderen. Dan geniet je drie tot zes maanden lang van de podcasts en muziek.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − 11 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0