Koop je vaderdag cadeau bij Drogisterij.net

Drogisterij.net
Koop je vaderdag cadeau bij Drogisterij.net
Koop je vaderdag cadeau bij Drogisterij.net

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Dit jaar op 21 juni wordt er weer vaderdag gevierd. Op deze speciale dag zetten we alle vaders weer in het zonnetje. Drogisterij.net heeft allerlei leuke cadeaus verzameld voor vader. Dus heb jij nog geen vaderdag cadeau gekocht? Koop je vaderdag cadeau bij Drogisterij.net.

Koop je vaderdag cadeau bij Drogisterij.net

Zo biedt Drogisterij.net tot 70% op heren parfums. Dus wil jij je vader zijn favoriete parfum cadeau doen? Dan shop je die dus ook nog eens met een flinke korting. Een parfum is natuurlijk altijd leuk om te ontvangen. Maar er zijn ook andere vaderdag deals. Zoals geschenksets waarbij ook een parfum zit maar tevens andere verzorgingsproducten. Misschien is dat zelfs leuker om te geven.

Scheerproducten zoals aftershave altijd leuk om te geven

Een ander leuk vaderdag cadeau is bijvoorbeeld iets voor het scheren. Denk daarbij aan een scheerapparaat met aanvullende aftershave zodat vader zich weer heerlijk verzorgen kan. De producten van Tabac zijn natuurlijk dé producten voor de eigentijdse heer. De geuren van Tabac worden door velen dan ook zeer gewaardeerd. De heerlijke aftershave lotion, of deodorant zal vader vast heerlijk vinden. Nu op Tabac producten ook tot 60% korting. Dus dit kan ook een vaderdag tip zijn voor je.

Geef vader heerlijke producten van Old Spice cadeau

Als je vader meer een liefhebber is van Old Spice, dan kun je dat aanbod ook even doornemen. Want Drogisterij.net biedt op deze producten van Old Spice ook tot 60% korting. Heeft je vader een nieuw scheerapparaat nodig? Philips Easy Shave is te koop voor €51,60. Zoals je ziet kun je erg veel kiezen uit verschillende producten op Drogisterij.net voor vaderdag. Bestel ruim op tijd zodat je zeker weet dat je vaderdag cadeau tijdig thuisbezorgd wordt.

Aanbiedingen.com heeft de link naar de aanbiedingen van Drogisterij.net bovenaan deze pagina geplaatst. Klik op bekijk nu en je wordt direct doorverwezen naar de juiste pagina. Bezorgen is gratis bij bestellingen vanaf €40, en voor 22:00 besteld is morgen in huis op werkdagen.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × een =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0