Konings-/Woningsdag actie Online.nl

Nu wordt het aangeraden om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Dat is zeker aan te bevelen om gezond te blijven. Wat gaan we allemaal doen? We werken al thuis, zijn meer met het gezin bezig en klussen misschien meer dan ooit te voren. Toch is het nodig om even te genieten van een bepaalde programma’s of om lekkere gesprekken te voeren met personen die u door de drukte heeft verwaarloosd. Dan dat maar doen! De Konings-/Woningsdag actie bij Online.nl kan u voordelig faciliteren. Sluit een abonnement af en krijg €30,- teruggestort op uw bankrekening. Lees even mee wat deze Konings-/Woningsdag actie inhoudt. Online Koningsdag

Konings-/Woningsdag actie Online.nl

Staat u weer voor de uitdaging om een abonnement voor Internet & TV of Internet, TV & Bellen te kiezen? Wees dan gerust,want dit keer zal het minder enerverend zijn. Online.nl heeft een heel goede deal in elkaar gezet, waarbij u direct na uw bestelling een bedrag teruggestort krijgt op uw bankrekening. Bij elke goedgekeurde abonnement krijgt de klant een bedrag van €30,- terug van Online.nl. Het is BIJNA te mooi om waar te zijn, maar het is waar! Wel moet u er snel bij wezen, want deze actie loopt tot en met 27 april 2020.

Simpele stappen naar een Online.nl abonnement toe!

Door de onderstaande stappen te volgen komt u aan een Online.nl abonnement:

  • Bezoek eerst de pagina op Online.nl: https://www.online.nl/abonnement/samenstellen/    en plaats uw bestelling voor Internet/TV of Internet/TV/Bellen abonnent.
  • U zal het inschrijfformulier in moeten vullen. Het is van groot belang dat uw gegevens op zowel het inschrijfformulier als uw aanvraag overeenkomen.
  • Binnen 3 werkdagen ontvangt u een bevestiging van uw geplaatste aanvraag.
  • Na de aanmelding van het abonnement ontvangt u een bevesting dat u deelneemt aan de actie. De terugbetaling vindt plaats binnen een (1) kalendermaand na de aansluiting middels de eerste afschrijving van de abonnementskosten. De abonnementskosten worden met andere woorden verrekend door Online.nl.

Online.nl geeft u de complete zekerheid

De populariteit van Online.nl neemt steeds verder toe. En dat is door hard werk te verrichten gerealiseerd. Online.nl heeft een zeer deskundige klantenservice en geeft harde garanties als het gaat om de ‘performance’ van het netwerk. Online.nl is namelijk verbonden aan het betrouwbare netwerk van KPN. Daarnaast hebben ze er werk van gemaakt om u de meest complete pakketten te presenteren. Gekozen voor Online.nl? Dan krijgt u ook meteen de installatiegarantie die voor de volle 100% geldt. Bent u nu nog verbonden aan een andere provider? Loopt uw contract zeer binnenkort af? Maak dan gebruik van de GRATIS overstapservice die Online.nl. Aanbiedingen.com ziet het belang in van de ‘lockdown’ en aangepaste maatregelen. Probeer dus alles zoveel als mogelijk van huis uit te regelen. Bestellen kan simpel online en er zijn genoeg opties om uw producten tot aan huis te krijgen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 − 15 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0