Kom samen met Bristol op tegen kanker inruilactie!

Gaat het om kleding en/of schoenen voor dames, heren en kinderen? Dan moet u bij Bristol wezen. Deze webshop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan items die leke klerenkast kunne voorzien. Het maakt dan niet uit welke kledingsstijl u prefereert. Bristol weet er wel raad mee. Feit is dat het assortiment van Bristol meer dan capabel is om Nederland van dienst te zijn.

Strijd tegen kanker

Kanker eist wereldwijd mensenlevens. Deze ziekte veroorzaakt veel pijn en verdriet. Toch zijn er mensen die het overleven. Deze gaan de strijd aan en overwinnen. Ook blijven mensen constant werken aan medicijnen om kankerlijders te helpen. Deze ziekte kan samen overwonnen worden. Samen staan we sterk. Bristol ondersteunt dit soort van initaiteiven graag en wilt ook in de vorm van een donatie helpen.

Inruilactie Bristol

Nu kunnen consumenten hun oude schoenen, kleding en ook tassen brenegen naar Bristol ophaalpunten. Daartegenover geeft Bristol een beloning. U krijgt bij het inleveren van oude kleding enz een kortingsbon ter waarde van € 10,- waardoor u bij uw volgende online verkopen minder hoeft te betalen. De spullen die u verkoopt zullen verkocht worden en de opbrengsten daarvan zullen gebruikt worden om te storten op de rekening van : Kom op tegn Kanker! Ondersteun het doel samen met Bristol. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zes + 20 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0