Kom naar vakantiepark Dierenbos

Kom naar vakantiepark Dierenbos
Kom naar vakantiepark Dierenbos

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil je er uit voor Pinksteren? Of zoek je naar een leuke bestemming voor de zomervakantie? Kom naar vakantiepark Dierenbos. Nederlanders zoeken nu meer naar vakantie bestemmingen gelegen in Nederland. En dan kan vakantiepark Dierenbos een optie zijn. Het park is gethematiseerd. En ligt in Noord Brabant omgeven door prachtige bossen. Zij bieden verschillende accommodaties. Aanbiedingen.com brengt je dit graag onder je aandacht.

Kom naar vakantiepark Dierenbos

Je kunt gaan voor een twee persoons woon/slaapkamer als je met je partner bent. Het gaat om een studio die van alle gemakken voorzien is. Uiteraard heb je toegang tot je eigen badkamer met toilet en douche. Buiten zitten kan ook, want er is een klein terras voorzien van tuinmeubilair. Ga je met de kinderen? Dan wordt het pas leuk, want je kunt kiezen voor een boomhut. Deze biedt ruimte voor 4 personen met een oppervlakte van 20 vierkante meter. De boomhut is op drie meter hoogte neergezet. Het leuke is dat de kinderen wanneer ze naar buiten gaan vanaf de glijbaan naar beneden kunnen glijden. Jullie zelf kunnen natuurlijk de trap gebruiken. Kom naar vakantiepark Dierenbos voor de zomervakantie.

Kleine en grote gezinnen vinden groot vermaak in vakantiepark

In de boomhut vind je ook een keuken met eetgedeelte, de badkamer en het toilet staan buiten in een apart gebouw. Wel zijn de badkamer en toilet voor jullie specifiek toegankelijk. En uiteraard is er toegang tot gratis wifi. Wil je iets meer ruimte? Dan kun je kiezen voor een bungalow. Deze biedt ook ruimte voor vier personen, maar de oppervlakte ruimt is groter. Deze is drie keer zo groot als de boomhut. Er zijn ook bungalows te huur voor een grotere groep personen zoals 6 personen.  En zelfs kan er gekozen worden voor een bungalow van 8 personen. Zoals je ziet biedt vakantiepark Dierenbos voor ieder wat wils.

Echt grote groepen vanaf 10 personen kunnen de Brabantse groepsboerderij huren. Bekijk zelf het aanbod maar eens en bekijk wat er mogelijk is. Welke accommodatie je ook kiest, je hebt altijd gratis toegang tot Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc. De eindschoonmaak, reserveringskosten, bedlinnen en lokale heffingen zitten ook bij inclusief bij je verblijf inbegrepen.

Allerlei faciliteiten van bowlen tot vissen

Er is ook genoeg te doen op het vakantiepark. Er kan gezwommen worden, binnen of buiten. En er is een grote zwemvijver. Toe aan ander vermaak? Ga samen bowlen. Of ga met de kleintjes de dieren op het park verzorgen. Er zijn speeltuinen, en de kinderen kunnen ook vissen. Zo hoeft niemand zich te vervelen.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × vijf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0