Kies voor 3 jaar contract Essent en ontvang een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €200,-

Op zoek naar een lang, maar toch voordelig energiecontract? Bekijk dan het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract van Essent. Wat maakt dit contract zo speciaal? Bij de keuze van dit contract bent u gegarandeerd van het volgende:

  • Vaste leveringstarieven die voordelig zijn
  • 100% Groene Windstroom
  • Garantie op het uitblijven van prijsstijgingen gedurende 3 jaar

Essent kan u zulke mooie zaken garanderen vanwege het feit dat ze zelf grotendeels energie opwekken en vervolgens leveren. Alle tussenpersonen die een percentage zouden kunnen eisen zijn bij Essent niet van toepassing. U krijgt uw groene stroom en gas dus direct van de producent. Essent cadeaukaart

Cadeaukaart t.w.v. €200,- bij 3 jaar contract Essent

Stap over naar Essent en geniet behalve van de scherpe tarieven voor Groene Windstroom ook van een Cadeaukaart van Bol.com (€200). Deze aanbieding is een unieke dus de kans aangrijpen. Hoe werkt het precies? U heeft melding gekregen dat uw huidig contract aan het aflopen is en bent aan een vernieuwing toe. In dit geval geen vernieuwing van het contract, maar van energieleverancier. Uw keus is in deze gevallen op Essent en wel het 3-jarig contract. Na het overstapproces en de wettelijke 14 dagen bedenktijd krijgt u een bevestiging van de overeenkomst. Na goedkeuring bent u klant van Essent. U heeft dan 100% recht op uw cadeaukaart van Bol.com. Kies dan zelf wat u gaat kopen. Het kan een energiezuinige TV of tablet worden. Ligt geheel aan u. ** Let wel: U krijgt de Bol.com cadeaukaart per post toegestuurd binnen 9 weken. Dit contract van Essent hoeft niet persé het contract naar keuze te zijn. Er zijn meerdere energieleveranciers die contracten aanbieden. U heeft daarom de optie om energie te vergelijken. Maak gebruik van deze mogelijkheid en bekijk zelf de aanbiedingen voor energie. Pak gewoon het voordeligste. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0