Kies voor 1 jaar contract PSV Energie van EnergieDirect.nl (Cashback van €110,-) en geniet van de PSV Extra’s!

Energiedirect.nl is er nog steeds van overtuigd dat het regelen van energie SIMPEL kan en MOET. Deze leverancier zorgt ervoor dat u vrij eenvoudig en voordelig uw energiecontract kan regelen. Recent heeft Energiedirect.nl haar samenwerking met PSV extra aangescherpt. Ze hebben samen een nieuw product op de markt gebracht nl. PSV Energie. Deze is ontwikkeld om de supporters van PSV tegemoet te komen met scherpe tarieven en EXCLUSIEVE PSV EXTRA’s. Bent u geen supporter van PSV? Geen nood, bekijk de aanbiedingen  en stap in één keer over van energieleverancier en voetbalclub. Alles is mogelijk! De aanbiedingen gedurende de looptijd van het contract zullen u vanwege de exclusiviteit dus zeker aantrekken. Wat denkt u van winter BBQ met de PSV spelers? Ook dat is een unieke gelegenheid die andere clubs niet gauw aanbieden. Wat biedt PSV Energie verder?

EnergieDirect en PSV Energie brengen het voordeel naar buiten

PSV staat nog steeds aan kop in de Eredivisie. Dat is geen geheim, want ze scoren! En met de samenwerking tussen PSV en Energiedirect willen ze ook dat u scoort! Haal maximaal voordeel uit door lekker direct groene stroom & gas te regelen zonder poespas. Want stroom  & gas is stroom & gas! Zo simpel is het bij Energiedirect.nl.

PSV EnergieDirect 1 jaar vast contract + €110,- Cashback (plus PSV Extra’s)

Dit contract heeft bij het afsluiten standaard voordelen en die zullen we aan u presenteren. U krijgt met dit contract alvast 10% korting in de FANstore van PSV. Daarnaast staat de garantie op 100% groene stroom & gas nog helemaal overeind. Gedurende de looptijd van het contract kunt u verder ook aangenaam verrast worden met speciale PSV Extra’s. Voortdurend voordeel te halen! Hoe wordt  u op de hoogte gehouden? Daarvoor hebben ze de Regelneef en Tankey apps ontwikkeld. Zo bent u thuis én onderweg op de hoogte van uw energiezaken. Gratis apps voor de klanten van EnergieDirect en PSV Energie. U kunt bijvoorbeeld 5 cent EXTRA besparen op elke liter brandstof met de Tankey app. Kortom scoren met groene stroom en PSV! Deze aanbieding is één van de velen op dit moment. U wilt vast wel weten hoe er uw voordeel uit te halen. U kunt dan de energievergelijker gebruiken om de aanbiedingen te vergelijken. Met het beste aanbod scoort u! Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0