Kies jouw sim only van Budget Mobiel

Budgetthuis.nl
Kies jouw sim only van Budget Mobiel
Kies jouw sim only van Budget Mobiel

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Kies jouw sim only van Budget Mobiel. Wat dacht van de Budget Mobiel basis? Onbeperkt bellen met vrienden en familie en onbeperkt sms versturen en daarnaast gebruik maken van 7 GB data elke maand? Dit kost je dan €15 maandelijks. Ben je al klant bij Budgetthuis met een Alles-in-1 abonnement? Dan krijg je nog eens elke maand €5 extra korting.

Kies jouw sim only van Budget Mobiel

Je mag gratis jouw nummer meenemen naar deze provider. Geef dit dan even aan in het bestelproces. Ook is dit abonnement maandelijks opzegbaar. Maar voor een dergelijk laag bedrag per maand gaan we er niet vanuit dat je opzegt. Het is in ieder geval mogelijk, mocht je toch een ander abonnement vinden. Want die kans is groot omdat er dagelijks zoveel nieuwe sim only aanbiedingen voorbijkomen. En als jij je dan geroepen voelt om daarvoor te kiezen dan kan dat.

Makkelijk en snel jouw overstap geregeld door Budget Mobiel

Over het algemeen duurt een sim only overeenkomst een jaar. Dus niet iedere provider biedt de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. De meeste consumenten zitten dan ook netjes hun abonnement uit. Ze vinden overstappen leuk maar niet maandelijks. Vier maanden voordat jouw huidige contract afloopt is het al mogelijk om naar Budget Mobiel over te stappen. Kies jouw sim only van Budget Mobiel dan ook alvast. Het is nog makkelijker als je nu een prepaid kaart hebt waarmee je belt. Dan kun je nog sneller overstappen.

Meer sim only’s afsluiten? Dat betekent ook méér korting!

Bij Budget Mobiel bel jij gewoon via het netwerk van KPN, net als het surfen via internet. Dat geeft jou de zekerheid van een betrouwbaar netwerk. Geen traag internet of problemen met bellen. Wil je de kinderen ook een abonnement geven? Dan kan je korting zelfs nog hoger oplopen. Want hoe meer sim only’s die je afsluit hoe meer korting. Overigens mag je maximaal vijf abonnementen afsluiten op jouw adres. Maar dat resulteert nog altijd in een flinke korting.

Ben je toch nog benieuwd naar de andere sim only deals? Start dan de sim only vergelijker op. Hier kun je bekijken welke providers jou nog meer aanbiedingen kunnen doen. Je kunt filteren op verbruik, provider en abonnementsduur. Daaruit ontstaat dan een sim only vergelijking.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 3 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0