Kies je voor internet en tv van Oxxio?

Oxxio.nl
Kies je voor internet en tv van Oxxio?
Kies je voor internet en tv van Oxxio?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben je op zoek naar een nieuw pakket voor internet en tv? Bekijk dan eens even wat Oxxio jou te bieden heeft. Zij bieden ook nog eens combivoordeel als je ook energie klant wordt of al bent. Dus kies je internet en tv van Oxxio? Dan is de keuze €2,50 korting per maand, of je kunt kiezen voor het gratis opnemen pakket maar ook voor een gratis Plus pakket. Beide pakketten kosten je anders extra bovenop jouw maandelijkse kosten.

Kies je voor internet en tv van Oxxio?

Je bent niet verplicht om energieklant te worden laten we dat even voorop stellen. Heb je elders een goedkopere energieleverancier gevonden of zit je nu goed dan laat je dat zo. Voor het internet en tv pakket betaal je de eerste zes maanden €38,45 per maand. Nadat deze zes maanden verlopen ga je €45,95 per maand betalen. Dit zijn vanaf prijzen want het hangt er vanaf of je ADSL kiest of Glasvezel. Zou je kiezen voor glasvezel internet? Dan ga je dus voor sneller internet. En dan betaal je geen €38,95 per maand maar €40,45 per maand. Niet erg veel duurder overigens.

Tijdelijk korting op glasvezel internet van Oxxio

Valt jouw keuze op glasvezel? Dan biedt Oxxio tijdelijk extra korting. Daarom betaal je ook maar €2 per maand meer als je voor glasvezel kiest. Bij glasvezel internet is de snelheid van het downloaden tot 50 Mb per seconde, ga je voor een upgrade en nog sneller internet? Dan kunnen de snelheden wel oplopen tot 500 Mb per seconde. Dit hoeft niet persé want het reguliere internet voldoet ook. Ben je een middelmatige internetter dan is de standaard goed genoeg. En het kost je dan ook niet zoveel meer.

Gratis monteur t.w.v €79,95

Jij kunt je pakket zo samenstellen zoals jij dat wilt. Je hebt bij internet en tv van Oxxio toegang tot 60 tv zenders, en daarvan kun je er 35 in HD kwaliteit bekijken. Live pauzeren, begin gemist en terugkijken zijn mogelijk. Je krijgt altijd gratis een Wifi modem in bruikleen. In principe is de installatie erg gemakkelijk dus dat kun je zonder hulp zelf wel installeren. Heb je toch hulp nodig? Dan kun je een gratis monteur laten komen die het voor je doet.

Aanbiedingen.com heeft het je al gemakkelijk gemaakt door de link naar Oxxio hierboven te plaatsen. Je hoeft enkel op bekijken te klikken en je gaat direct naar de website van Oxxio. Daar kun jij het gewenste pakket samenstellen. Het overstapproces neemt Oxxio je ook uit handen, dus dat hoef je niet zelf te doen.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0