Jumbogolf deal:halve prijs op 2de bovenstuk/ doos golfballen

Jumbo Golf is vandaag de dag ongetwijfeld dé grootste online en offline golfwinkel in Nederland. Ooit startte de eigenaar samen met zijn 3 kinderen de Jumbo supermarktketen en wilde toetsen als dat succes gebracht kon worden naar een andere branche. Gezien zijn affiniteit met de golfsport werd daarvoor gekozen. En het succes is niet uitgebleven. Jumbogolf groeit gestadig en blijft ook hier het einddoel nastreven: 100% tevreden klanten maken èn ze zo houden. Dat wordt gedaan met alle verve en passie voor het vak. Zou u graag uw golfspullen voordelig willen halen? Haal die dan bij Jumbogolf! Profiteer dan gelijk van de Jumbogolf deal,  waarbij u de halve prijs op 2de bovenstuk/golfballen betaald.  Haal uw voordeel.  Jumbo Golf Multi Voordeel

Jumbogolf deal:halve prijs op 2de bovenstuk/ doos golfballen

Jumbo Golf heeft ongetwijfeld een groot assortiment aan golfballen, van nagenoeg alle bekende merken. Ondanks het grote assortiment aan bekende merken, is er wel altijd een voordeel te halen. Bij Jumbo Golf bestaat er zoiets als het unieke multivoordeel. Wat houdt het multivoordeel in? Dat houdt in dat u op het tweede artikel (item) uit dezelfde artikelgroep een 50% korting krijgt ( u  betaalt dus maar de helft van de prijs voor het tweede item). Bij welke artikelgroepen haalt u dit voordeel? Het multivoordeel Mode haalt u uitsluitend op bovenstukken en daarnaast hebt u nog Multivoordeel Golfballen en Multivoordeel Golfbalhandschoenen. Voor de komende weken mag u van Jumbo Golf profiteren van Multivoordeel Mode + Multivoordeel Golfballen. Bekijk de voorwaarden van Multivoordeel en sla uw slag!

Nog iets over golfballen

Jumbo Golf weet heel goed wat het betekent om goede golfballen te hebben. Vandaar dat alle merken golfballen uitgebreid door een onafhankelijke golfpro. De ballen worden onder andere beoordeeld op bepaalde aspecten. deze zijn Afstand, Balvlucht, Driver Spin, Gevoel en het Korte spel controle. Jumbo Golf geeft u na de test een weergave van elke bal op de pagina. U staat als Golfer dan helemaal vrij om de gewenste bal online aan te schaffen. Gebruik het Multi Voordeel voor golfballen om de 2e doos ballen altijd voor de halve prijs te krijgen. U mag kiezen voor merken zoals Wilson, Black Diamond, Callaway , Titleist PRO en anderen. Wilt u golfballen met uw eigen logo erop? Bestel dan voordelig golfballen met uw eigen logo bij Jumbo Golf tegen een super voordelige prijzen. Aanbiedingen.com zorgt ervoor dat u de allerbeste deal NIET misloopt. Volg deze website dus elke dag, want er komen gegarandeerd deals voor die u niet moet missen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0