Join het Groen Legion van Feyenoord/Qurrent en krijg een cadeaubon t.w.v. € 200,- (3 jaar stroom/gas)

Een groen hart bestaat heus wel. De fans van Feyenoord tonen karakter en zetten zich in om het milieu gezond te houden. Qurrent speelt natuurlijk ook een zeer belangrijke rol in deze. Qurrent & Feyenoord hebben de band nog verder verstevigd door het Groene Legioen te starten. Het klimaat heeft u nodig en met de overstap naar Qurrent helpt u dus heel goed. En daar u wilt helpen wordt u beloond door Qurrent. U kiest voor 100% groene energie en u krijgt een cadeau. Bijna ongehoord, maar wel mogelijk bij Qurrent.

Het Groene Legioen, een positieve beweging

Dit hier is veel groter dan voetbal zelf. U helpt de wereld een handje door groene energie te gebruiken en grijze stroom buitenspel te zetten. Qurrent en Feyenoord geven u middels hun unieke partnership de kans om deel te nemen aan dit heel byzonder gebeuren. Net als de ruim 10.000 Feyenoorders  zal u deel uitmaken  van het Groene Legioen. U hoeft niet eens pure Feyenoord-Fan te zijn, maar alleen de kennis dat u op deze wijze een bijdrage kan leveren is genoeg. En u wordt verwend vanwege uw groen hart. Qurrent werkt en dat merkt u. cadeaukaart fanshop

Qurrent/ Feyenoord = Goed contract + € 200,- Feyenoord Fanshop cadeaubon

Bent u echt van plan de overstap te wagen naar een andere leverancier? Wilt u gaan voor 100% groene stroom op lang termijn? Dan is het bekijken van dit Qurrent aanbod aan te raden. De voordelen van het 3 jaar contract voor groen stroom/gas zijn onder andere:

  • Afname van de allergroenste energie( verklaring van de Consumentenbond)
  • U levert actief een bijdrage aan het vergroenen van Nederland
  • Garantie op 100% groene energie (Nederlandse zon + wind)
  • Kans op onvergetelijke Feyenoord-belevenissen ( maandelijks kans)
  • Feyenoord Fanshop Cadeaubon ( € 200,-) bij 3 jaar contract stroom/gas. Alleen stroom dan krijgt u € 100,-. Dit kunt u uitsluitend verzilveren middels online aankopen. U ontvangt de cadeaubon 30 dagen na het overstappen en heeft 2 jaar de tijd om dit verzilveren. 

Een heel mooi aanbod. Om te zien hoe voordelig het is gaat u het natuurlijk vergelijken met andere energie aanbiedingen. Pas na het  vergelijken van energie weet u waar het voordeel zit. Ligt het bij Qurrent? Stap dan over en bespaar honderden euro’s op jaarbasis. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0