Je kunt weer theorie examen doen oefen nu met Theorie.nl

Je kunt weer theorie examen doen oefen nu met Theorie.nl
Je kunt weer theorie examen doen oefen nu met Theorie.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu de dienstverlening van het CBR weer gestart is kunnen we ook weer praktijkexamens en theorie examens afnemen. Ben jij nog niet in het bezit van het gewilde theorie certificaat? Je kunt weer theorie examen doen oefen nu met Theorie.nl. Oefenen voor je theorie examen voor de auto, bromfiets of motor. Je kunt eerst de gratis demo starten. Maar voor het oefenen van je theorie examen is meer tijd nodig.

Je kunt weer theorie examen doen oefen nu met Theorie.nl

En op Theorie.nl kun jij je perfect voorbereiden. Dankzij de video’s kun jij meer ervaring opdoen en de verkeerssituaties uit het hoofd leren. Daarbij wen je er ook alvast aan, omdat er een tijdsduur is waarin je de vragen voor het proefexamen dient te beantwoorden. En fouten maken is niet erg want daar leer je enkel van. En gelukkig is het niet het echte examen. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten. Te weten onder andere:

  • 1 week onbeperkt toegang + 15 examenvideo’s €14,99
  • 2 weken onbeperkt toegang + examenvideo’s €19,99
  • 24 uur onbeperkt toegang €8,99

Twee weken lang keihard blokken voor jouw theorie examen

Het meest gekozen is de twee weken onbeperkte toegang zodat je alle beschikbare auto examens of voor motor en/of bromfiets kunt oefenen. Er zijn 65 vragen per examen. En het oefenen van de gevaarherkenning zit er ook bij. Overigens ook bij de andere pakketten. Gevaarherkenning is van belang bij het slagen. Je dient voldoende inzicht te hebben in het verkeer. Bij elke foute vraag wordt een foutanalyse gegeven. Zo weet jij waar jouw zwakke punten liggen. En kun je daar meer op oefenen. Het behalen van het theorie en praktijkexamen zorgt bij velen voor stress.

Oefenen volgens de CBR wijze van 2020

We weten allemaal hoe het voelt als je ergens hard voor studeert en in de onzekerheid verkeert of je het wel of niet gaat halen. De examens zijn volgens de CBR wijze van 2020 dus je weet zeker dat de oefen vragen ook bij het echte examen naar voren komen. Door zoveel mogelijk te blokken en te oefenen vergroot jij jouw kansen om je rijbewijs te behalen. Werkt op zowel je mobiel als computer of tablet.

Betalen gaat heel gemakkelijk via iDEAL maar ook Paypal of Creditcard net wat jou het beste uitkomt. Aanbiedingen.com heeft de link naar Theorie.nl al voor je geplaatst. Klik op bekijk nu om direct naar Theorie.nl te gaan.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0