iTunes kaart cadeau doen voor Moederdag?

iTunes kaart cadeau doen voor moederdagHet is bijna weer zover we kunnen onze moeders weer in het zonnetje zetten. Eigenlijk zouden we dit elke dag moeten doen. Maar goed ze heeft een speciale dag in het jaar waarop dit officieel kan. Weet u niet wat u moet kopen en is uw moeder de trotse bezitter van een Apple apparaat? Dan kunt u haar een iTunes kaart cadeau doen voor Moederdag. Zo kan ze zelf iets leuks uitzoeken in de iTunes store. Houdt ze bijvoorbeeld van lezen? Dan heeft ze toegang tot een grote collectie e-books. Deze kan ze downloaden op de i-books app op een Apple apparaat.

Moeders favoriete boek of muziek aankopen in de iTunes store

Maar ook muziek kan aangekocht worden via de iTunes store. De nieuwste nummers uit de top 40. Of ze  kan zoeken in het aanbod naar nummers van haar favoriete band of zanger. Natuurlijk is een fysiek cadeau kopen ook leuk. Maar een iTunes kaart biedt de mogelijkheid om zelf het eigen cadeau uit te kiezen. In dit digitale tijdperk doen we bijna alles met onze smartphone of tablet. Het kan ook zijn dat moeder graag van een spelletje spelen houdt. Puur ter ontspanning. Ook deze kan ze aankopen dankzij de iTunes kaart.

Startselect de aanbieder van online giftcards

Er is dus veel mogelijk. Startselect is de partij die de iTunes kaarten uitgeeft. Startselect.com is de online aanbieder van online giftcards. Zo kan men ook kiezen voor de overige giftcards, Deezer, Google Play, Netflix , Nintendo, Playstation, Spotify en Xbox. Games van verschillende platforms kunnen tevens aangekocht worden. Besteld u een iTunes kaart via Startselect? Dan kunt u kiezen uit verschillende bedragen. Deze beginnen al bij €15 en kunnen tot en met €100 aanschaft worden. Het gaat hierbij om een digitale code die direct verschijnt op uw scherm. Tevens ontvangt u de code ook via email. iTunes kaart kopen

iTunes kaart cadeau doen voor moederdag of u zelf

Dus wilt u een iTunes kaart cadeau doen voor moederdag? Scrol dan eens door het aanbod en kies het gewenste tegoed naar keuze. U kunt het tegoed uiteraard ook voor u zelf aanschaffen. Benieuwd naar meer telecom aanbiedingen? Check Aanbiedingen.com voor de nieuwste aanbiedingen in telecom. Wij plaatsen regelmatig nieuwe aanbiedingen. Dit kan op het gebied van telecom zijn maar ook op het gebied van internet, energie, Sim only en Vakantie.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 − 6 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0