Is Oxxio internet&tv thuis iets voor jou?

Oxxio.nl
Is Oxxio internet&tv thuis iets voor jou?
Is Oxxio internet&tv thuis iets voor jou?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Is het weer de hoogste tijd om te zoeken naar een nieuw Alles-in-1 abonnement voor thuis? Dat betekent dan dat je weer kunt gaan zoeken naar de goedkoopste tarieven voor een internet en tv abonnement. Is Oxxio internet&tv thuis iets voor jou? Stel je bent al energieklant bij Oxxio dan kun je ook nog eens genieten van extra combi korting. Deze korting bedraagt €2,50 per maand. Maar je kunt in plaats daarvan ook kiezen voor een gratis opnemen pakket, of een gratis plus pakket. Het is jammer genoeg niet én/en maar het scheelt je wel per maand.

Is Oxxio internet&tv thuis iets voor jou?

Oxxio werkt al weer een paar jaar samen met KPN. Dit doen ze om hun aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Nu hoef je niet persé energieklant van Oxxio te zijn om voor Oxxio internet&tv thuis af te nemen hoor. Daar ben je geheel vrij in. Want als jij elders goedkoper uit bent met een energiecontract dan is dat alleen maar beter. Wil je het aanbod van Oxxio voor thuis checken? Lees dan even verder.

Wat krijg je als je een abonnement neemt bij Oxxio?

Want stel jij overweegt Oxxio dan wil je toch wel weten wat je krijgt bij een dergelijk abonnement. Nou in eerste instantie maak jij gebruik van iTV van KPN, dat houdt dus ook in dat je overal zelfs als je bij je grootouders op bezoek bent tv kunt kijken. Dit doe je dan eenvoudig via de iTV app van KPN. Handig he? Vooral als je grootouders een sport programma zitten te kijken terwijl jij daar even geen zin in hebt. De kosten voor het abonnement liggen op €38,45 per maand. Dat betaal je het eerste halfjaar, erna ga je €45,95 betalen.

Onderweg tv kijken via de iTV app van KPN

Tv kijken kan ook als je onderweg bent naar huis, ideaal om de tijd te doden. Interactieve tv van Oxxio belooft je de toegang tot circa 60 tv zenders, en daarvan zijn er altijd 35 zenders in HD. Super kwaliteit kijken dus. Radio luisteren kan uiteraard ook, daar heb je de keuze uit circa 100 radiozenders. We hebben het doordeweeks druk met werken en naar school gaan. Dan kan het voorkomen dat je niet op tijd thuis bent voor je favoriete serie op Net5. In dat geval kun jij dit gewoon terugkijken. Of klik tijdens het film kijken even op terugkijken als je iets anders moet doen.

Ook glasvezel internet bij Oxxio

Het internet kan tot een snelheid van 100 Mb per seconde aan download opleveren. En uploaden tot 10 Mb per seconde. Het modem krijg je gratis en is in bruikleen. Wil je toch kiezen voor sneller internet? Dan biedt Oxxio je ook de mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel internet. Dan spreken we over een download snelheid tot en met maar liefst 500 Mb per seconde en dit geldt ook voor het uploaden. Ga je voor super snel glasvezel internet van Oxxio? Dan betaal je voor een internet&tv thuis van Oxxio glasvezel €40,45 per maand, tenminste de eerste zes maanden. Na het verlopen van deze zes maanden betaal je dan €47,95 per maand.

Besloten om voor glasvezel te kiezen van Oxxio? Dan krijg je tijdelijk een gratis monteur tot je beschikking voor de installatie.

Wij kunnen natuurlijk niet voor jou bepalen welk abonnement het beste bij je past. Daarom brengt Aanbiedingen.com van tijd tot tijd nieuwe Alles-in-1 aanbiedingen onder jouw aandacht. Ons doel is dat consumenten zoveel mogelijk kunnen besparen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

6 + vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0