iPhone XS 64GB €37 p/mnd

iPhone XS 64GbOk deze iPhone is niet het allernieuwste model maar ook zeker niet het oudste. De iPhone XS kwam in september 2018 in de winkels te liggen. Dit toestel is snel dankzij de A12 Bionic chip. Dit toestel is al voorzien van Face ID. Dus met één blik op uw toestel en u ontgrendeld de iPhone. Heel handig want zo kan niet iedereen maar aan uw toestel zitten. Bent u voornemens om een iPhone te kiezen? Dan kunt u de iPhone XS 64GB €37 p/mnd overwegen.

Waarom u dit toestel moet overwegen

En we gaan u vertellen waarom. Dit toestel is voorzien van een 5.8 inch OLED scherm ook wel Super Retina genoemd. Het heeft een zeer hoge resolutie en de pixeldichtheid is daarmee hoog. Dat resulteer in scherpe foto’s, beelden en video’s. Qua uiterlijk lijkt dit toestel op de eerste generatie X. De iPhone X dus maar dit toestel is verbeterd. En u ziet het ook aan de schermranden. Deze zijn iets dunner geworden. Ook is er aan de onderkant een extra antenne lijn toegevoegd.

iPhone XS 64GB €37 p/mnd

Dankzij de afgeronde hoeken lijkt dit toestel heel luxe en dat is deze ook. De voorkant is voorzien van glas waar dat eerst niet zo was. Wat ook een upgrade is is het feit dat dit toestel draadloos opgeladen kan worden. Leg uw toestel simpelweg op een draadloze lader en uw toestel wordt snel opgeladen. De iPhone XS 64GB €37 p/mnd is dus ideaal om in bezit te willen hebben. U heeft hier niet de stress van een veel te duur toestel. Want u betaalt het toestel gewoon af aan de provider. En dat is in dit geval Tele2 daarbij kunt u onbeperkt bellen en sms’en. Ook is er aan de data bundel gedacht. U krijgt voor deze €37 per maand dus ook nog 7000 MB.

Tele2 is de provider van uw abonnement

Omdat het een iets ouder toestel is heeft u ook niet te maken met voorraad problemen. Want dit toestel is ruim op voorraad. Tele2 is verder ook een prima provider die een perfecte dekking biedt. U betaalt uw toestel in 24 maanden af. De kosten voor uw toestel afbetaling liggen op €22 per maand. En u betaalt €15 voor uw abonnementskosten. Bent u al klant van Tele2 dan hoeft u geen aansluitkosten te betalen. Bent u nog geen klant? Dan betaalt u eenmalig de aansluitkosten van €30. Aanbiedingen.com brengt u dagelijks de nieuwste aanbiedingen. Waaronder ook deze iPhone XS 64GB. Heeft u wel oren naar deze deal? Klik desgewenst op de link die we bovenaan de pagina hebben gemaakt. U wordt dan doorverwezen naar de website van GSMWeb.nl. Daar kunt u uw abonnement afsluiten.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

13 + 20 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0