iPhone XR nu verkrijgbaar in Nederland

0 Comments
iPhone XR nu verkrijgbaar in Nederland

De iPhone XS en de iPhone XS Max zijn inmiddels al een aantal weken verkrijgbaar in Nederland. Nu is echter ook de iPhone XR verkrijgbaar in Nederland. Dit model is goedkoper dan de XS (Max) met een prijskaartje van 859 euro. Als u deze nu bestelt, kan het nog wel een aantal dagen duren voordat de smartphone daadwerkelijk op uw deurmat ligt.

Nieuwe iPhones

Op woensdag 12 september heeft Apple haar nieuwste smartphones gepresenteerd. Ditmaal ging het om de iPhone XS, de iPhone XS Max en de iPhone XR. Eerstgenoemde smartphones zijn al een tijdje verkrijgbaar. De vanaf-prijs bedraagt maar liefst 1.159 euro voor de iPhone XS. Voor de Max is dat 1.259 euro. Wilt u graag meer opslagruimte? Dan kunt u rekeninghouden met enkele honderden euro’s extra. Het instapmodel heeft 64GB.

Niet iedereen is capabel om dergelijke bedragen op te hoesten. Eerlijk is eerlijk: voor een smartphone is dat natuurlijk ook wel bijzonder veel geld. Daarvoor heeft Apple de iPhone XR nu op de markt gebracht. Dit toestel is verkrijgbaar vanaf 859 euro. Vooralsnog een forse prijs, maar wel veel voordeliger. Ook het basismodel van de iPhone XR beschikt over 64GB geheugen. Wilt u iets meer geheugen? Dan betaalt u voor 128GB 919 euro of voor 256GB 1.029 euro.

De iPhone XR: waarom is deze smartphone goedkoper?

Natuurlijk is de iPhone XR wel iets ‘minder’ dan de iPhone XS of XS Max. Immers het toestel niet voor niets goedkoper verkrijgbaar. Echter hebben de smartphones ook overeenkomsten. Zo beschikt ook dit toestel over de A12 Bionic chip. Deze bijzonder snelle chip zorgt voor krachtige prestaties. Wisselen tussen apps is bijzonder eenvoudig. Uiteraard wordt het toestel ook geleverd met iOS12 en is het IP67 gecertificeerd. Draadloos opladen wordt eveneens ondersteund.

De camera van de iPhone XR is echter wel minder goed. Deze smartphone beschikt namelijk niet over een dubbele camera aan de achterzijde. Wilt u graag echt mooie foto’s maken? Dan kunt u overwegen om iets meer geld in te leggen voor uw nieuwe smartphone. Zowel de XS als de XS Max beschikken namelijk wel over deze camera’s.

Ook is scherm van dit budgettoestel iets minder. In plaats van een OLED-scherm beschikt het toestel namelijk over een ‘ouderwets’ IPS lcd-display. De behuizing is verder gemakt van roestvrijstaal in plaats van aluminium. Daarmee is het toestel dus iets minder stevig dan de duurdere varianten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De XS en XS Max zijn alleen beschikbaar in goud, zilver of spacegrijs. Echter is de iPhone XR daarentegen verkrijgbaar in andere kleuren. Naast zwart en wit kunt u de smartphone namelijk ook krijgen in de kleuren geel, blauw of koraaloranje. Er is ook een rood model, waarbij een gedeelte van uw inleg wordt gedoneerd aan het Aidsfonds.

Overzicht van belangrijke specificaties

De iPhone XR is vooralsnog een fijn toestel voor een lagere prijs. Enkele belangrijke specificaties zijn als volgt:

  • De razendsnelle A12 Bionic chip;
  • Keuze uit 64GB, 128GB of 256GB intern geheugen;
  • Een enkele 12 megapixelcamera aan de achterzijde;
  • Verbeterde quad-led-flash aan de achterzijde;
  • Geavanceerde portetmodus;
  • TrueDepth frontcamera;
  • iOS12;
  • Verkrijgbaar in verschillende ‘regenboogkleuren’.

Een nieuwe smartphone kopen?

Wilt u graag een nieuwe smartphone kopen? Dan kunt u gemakkelijk een abonnement GSM afsluiten via Aanbiedingen.com. Daarvoor kunt u gebruikmaken van onze handige telecomvergelijker. U kunt gemakkelijk invoeren dat u graag een iPhone XR wilt. Op basis daarvan vergelijkt het systeem alle beschikbare providers. Optioneel kunt u ook nog filteren op verscheidene zaken. Zo kunt u onder andere filteren op internetdata, belminuten of providers. U kunt uw nieuwe abonnement vervolgens binnen enkele minuten afsluiten.