Populair

iPhone SE 2020 bij een Ben abonnement?

GSMweb.nl
iPhone SE 2020 bij een Ben abonnement?
iPhone SE 2020 bij een Ben abonnement?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wilt u de iPhone SE 2020 bemachtigen? Dit toestel is het nieuwste model dat uitgebracht is in 2020. De iPhone SE 220 bij een Ben abonnement afsluiten kan via Aanbiedingen.com. De telefoon is al uit voorraad leverbaar dus bekijk snel de deal. Als u op de aanbieding klikt verwijzen wij u door naar GSMweb.nl. Daar kunt u dan de telefoon eventueel bestellen.

iPhone SE 2020 bij een Ben abonnement?

Gaat u voor een Ben abonnement dan ontvangt u 100 min of sms en 1500 MB. U betaalt dan €27 per maand. Het abonnement zelf kost slechts €7 en de toestelbundel is €20 per maand. Wel betaalt u aan Ben eenmalig de aansluitkosten van €20. De iPhone SE 2020 werd al lang verwacht. Maar Apple wachtte steeds maar met het uitbrengen van dit toestel. Heel veel consumenten waren al erg te spreken over de eerste iPhone SE. Waarom? Omdat dit een budget toestel is van Apple.

Goedkoop budgetmodel van Apple

De gemiddelde iPhone kost consumenten al gauw zo’n €1000. En velen vinden dat gewoon een te hoog bedrag. We willen allemaal wel de nieuwste iPhone maar goed om er nu zoveel voor te betalen dat wil niet iedereen. Qua uiterlijk lijkt dit nieuwste toestel van Apple op de iPhone 8. Dit toestel is dan ook niet voorzien van Face ID. Maar het beeldscherm van deze iPhone SE is dan wel weer groter dan de oude iPhone SE. Dit beeldscherm is namelijk 4.7 inch waar de oude SE een 4 inch schermgrootte had.

Draadloos opladen mogelijk dankzij glazen achterkant

De achterkant van de iPhone SE 2020 is voorzien van glas. Het kleurenpalet is wel sober. Dit toestel is verkrijgbaar in Zwart, Wit en Rood. Omdat de achterkant van glas is betekent dat ook dat de iPhone SE 2020 draadloos op te laden is. Dat is dus wel een pluspunt. Een Qi oplader biedt dan uitkomst. U legt simpelweg de telefoon plat op de draadloze oplader en het toestel wordt razendsnel opgeladen. Met een goede Qi oplader kunt u de iPhone SE 2020 in krap een half uur laden.

Zo kunt u de iPhone gebruiken met de Earpods die u in de lightening aansluiting plugt. Er is dus geen jackplug aansluiting aanwezig. Ook kunnen de duurdere Airpods gebruikt worden voor deze Apple telefoon.

Moeiteloos apps openen en gamen op de iPhone SE 2020 dankzij snelle processor

Dankzij de A13 Bionic chip draait de processor ook een stuk sneller. De iPhone 11 en 11 Pro zijn immers ook voorzien van deze chip. De minimale opslag is 64GB dus al met al een hele verbetering ten opzichte van de oude SE. Wilt u toch meer opslag? Dan zijn er de varianten in 128 GB en 256 GB. De ouderwetse home knop is geplaatst op dit toestel plus vingerafdrukscanner. Dus zoals we aan het begin van dit bericht vertelden: Geen Face ID.

Vanaf prijs €489 voor iPhone SE 2020

Het mooie aan deze telefoon is dat deze te koop is vanaf €489. En dat is waar de meeste liefhebbers van de SE zo blij mee zijn. Toch een prachtige Apple maar niet de torenhoge prijs ervoor hoeven te betalen. Afgelopen vrijdag is de iPhone SE 2020 uitgekomen. Dus wilt u deze telefoon ook bestellen? Dan kunt u de iPhone SE 2020 bij een Ben abonnement afnemen. Wilt u toch liever een ander abonnement met meer belminuten? Speur dan even verder rond. Aanbiedingen.com heeft zelf ook een telecomvergelijker. Deze kunt u ook gebruiken als u op zoek bent naar een nieuw mobiel abonnement met toestel.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 + twaalf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0