iPhone 8 64GB Tele2 €39 p/mnd

iPhone 8 Tele2Hoef jij niet meteen de allernieuwste iPhone? Dan zou de iPhone 8 64GB Tele2 €39 p/mnd iets kunnen zijn. Dit wordt u aangeboden via GSMweb.nl. We doen tegenwoordig veel langer met ons toestel. En waarom moeten we ook elk jaar gaan voor een nieuwe telefoon? Vaak is het uit hebberigheid om die ene telefoon maar te bemachtigen. Maar als jij ook tevreden bent met een iets ouder model van Apple dan is deze aanbieding de overweging waard.

iPhone 8 bij Tele2 €39 p/mnd

De aanbieding komt van Tele2 waarbij er onbeperkt gebeld en gesmst kan worden. Zo krijg je nooit meer een te hoge telefoonrekening. Internetten kan ook volop want met 20GB zul jij al helemaal nooit meer over jouw bundel heengaan. Het abonnement heeft een duur van 24 maanden. En je betaalt €39 per maand. Wel dien je als nieuwe klant eenmalig de aansluitkosten van €30 te voldoen. Verleng je je abonnement bij Tele2? Dan hoef je deze aansluitkosten niet te betalen.

Tele2 heeft eigen 4G netwerk

De iPhones zijn de laatste jaren alleen maar duurder geworden. En veel consumenten hebben dan ook geen trek in een nieuw Apple toestel. Over het netwerk van Tele2 hoef je je geen zorgen te maken. Dat heeft een dekking van 97%. Zij maakten in het verleden gebruik van het netwerk van T-Mobile, maar tegenwoordig hebben ze een eigen 4G netwerk.

Specs in het kort

De iPhone 8 is voorzien van een 4.7 inch display en toont een resolutie van 1334×750 pixels. Met 16 miljoen kleuren worden jouw foto’s en video’s prachtig weergegeven. De processor is een Apple A11 bionic en de snelheid van de processor ligt op 2.74 GHz ondersteund door zes processorkernen. Het geheugen van 64GB zorgt ervoor dat je enorm veel aan data kunt opslaan. De iPhone 8 is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Zilver, Space Grey en Goud.

Meer telecom aanbiedingen bekijken?

Nieuwsgierig naar deze aanbieding? Klik dan op de oranje button met ” bekijk aanbieding” Vergelijk deze aanbieding gerust met de overige telecom aanbiedingen op Aanbiedingen.com. Want ook op jouw telecom abonnement kun je flink wat geld besparen. Let hierbij wel even op als je een toestel in combinatie met een abonnement kiest dat het wordt gezien als een krediet. Dit zou gevolgen kunnen hebben bij een aanvraag voor een lening of hypotheek.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeven + zestien =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0