iPhone 8 64 GB bij GSMWEB €40 p/mnd

De Apple toestellen zijn toch wel de meest gewilde alleen zijn ze erg prijzig in aanschaf. Daarom nu de iPhone 8 64GB bij GSMWEB voor €40/mnd. De provider is Tele2 en biedt u onbeperkt bellen en sms plus nog eens 20 GB data. Daar kan iedereen wel mee uit de voeten. Want tenslotte er kan onbeperkt gebeld en gesmst worden. Plus het feit dat er elke maand 20 GB aan data beschikbaar is. Bijna niemand krijgt het voor elkaar zo’n grote databundel op te maken.iPhone 8 64GB bij GSMWEB

iPhone 8 64 GB bij GSMWEB voor €40 per maand

De looptijd van dit contract is 2 jaar. U betaalt voor het abonnement €21 en de overige €19 is bedoeld voor uw toestel aflossing. Zo hoeft u niet ineens een groot bedrag neer te leggen voor de gewilde iPhone 8. Deze iPhone verschilt niet zoveel in uiterlijk als zijn voorganger. En is verkrijgbaar in de kleuren: Zilver, Spacegrijs en goud. Het retina HD display heeft een inch grootte van 4.7. En de camera is achter is 12 megapixels, de camera voor is 7 megapixels. Deze voor camera gebruikt u tevens om te Facetimen. Het verschil met zijn voorganger is dat de iPhone 8 de A11 Bionic chip met Neural engine heeft. De voorganger heeft een A10 Fusion chip.

De verschillen uitgelegd

Een ander verschil met de iPhone 6 en 7 is dat de iPhone 8 Dolby Vision en HDR10 content ondersteund. Een andere leuke feature en immens verschil is ook dat de iPhone 8 draadloos opgeladen kan worden met de Qi lader. Daarmee is de iPhone 8 ook geschikt voor snelladen. Ieder jaar brengt Apple nieuwe toestellen op de markt. De laatste jaren zagen we weinig verschil in uiterlijk. Maar intern zijn er dus een aantal punten veranderd.

Interesse in deze aanbieding?

Apple zelf is nogal terughoudend in het prijsgeven van toekomstige gegevens over nieuwe telefoons. Maar de verwachting is wel dat er in 2020 een aantal nieuwe modellen bijkomen. Tot die tijd kunt u het doen met deze iPhone 8 64 GB. Bekijk de aanbieding door op de oranje button bovenaan deze pagina te klikken. Dan wordt u doorverwezen naar de landingspagina van GSMWEB. Toch interesse in meerdere aanbiedingen? Aanbiedingen.com plaatst regelmatig nieuwe telecom aanbiedingen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijftien + achttien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0