iPhone 7 32GB 3000 min of sms of MB?

GSMweb.nl
iPhone 7 32GB 3000 min of sms of MB?
iPhone 7 32GB 3000 min of sms of MB?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De iPhone 7 bestellen? Dit kan bij HollandsNieuwe. Dit toestel is uit voorraad leverbaar temeer omdat dit toestel al iets verouderd is. Maar dat zegt niet dat het toestel niet goed is. Elk toestel van Apple doorstaat vele jaren in gebruik. De iPhone 7 32GB 3000 min of sms of MB kiezen? Klik dan op Bekijken want Aanbiedingen.com heeft de link al bovenaan de pagina gezet.

iPhone 7 is stof en waterbestendig

De iPhone 7 kwam uit in 2016 en is dus al een paar jaar op de markt. Het toestel is voorzien van een goede camera met 12 MP. Het scherm heeft een grootte van 4.7 inch, dus groot genoeg om in de hand te hebben. Het toestel draait op een A10 Fusion processor dus is snel. De behuizing is waterdicht en stofbestendig. De stereo luidsprekers zorgen ervoor dat jij perfect muziek kunt luisteren.

iPhone 7 32GB 3000 min of sms of MB alles uit één bundel dus

Sluit je een abonnement af bij HollandsNieuwe dan krijg je dus de iPhone 7 32GB met 3000 min of sms of MB. Dat betekent dus dat alles uit één bundel komt. Je betaalt hiervoor €21,50 per maand gedurende twee jaar.

Geen jackplug aansluiting op dit toestel

Wel vermelden we erbij dat dit toestel niet meer voorzien is van een jackplug, dus het is of muziek luisteren of opladen. Want de koptelefoon gaat in de lightening opening. Toch hoeft dat geen negatief punt te zijn, want de accuduur van dit toestel is erg lang. Jouw iPhone 7 zal dus niet snel leeg raken. Niet iedereen gaat automatisch voor de nieuwste iPhone temeer omdat de aanschafprijs van een Apple ook veel duurder is. Daarom kiezen velen dan ook voor een ouder model. Want ze weten dat deze nog prima meegaat en meedoet.

Wel fatsoenlijke selfies maken met de achterkant camera

De achter camera die doet het ook goed met een 7 MP. Dus scherpe selfies kun je er wel mee maken. Het gewicht is 138 gram dus licht genoeg om in de hand te hebben. Dit toestel heeft ook nog de fysieke homeknop. En Apple gebruikers vinden dit toch wel een pluspunt. Daar de nieuwste toestellen dit niet meer hebben. Heb je interesse in de iPhone 7? Klik dan op bekijken hierboven en je kunt de rest van de specificaties lezen op de website van GSMweb.nl. Daar kun je ook desgewenst het toestel bestellen. Of als je een andere aanbieding ziet, dan kun je daar ook voor kiezen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × een =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0