iPhone 7 32GB 2000 minuten

jonge vrouw houdt iPhone 7 32GB vastDe iPhone 7 is een aantal jaren oud, maar voor degenen die niet een hele nieuwe iPhone willen. We weten allemaal wel dat de aanschafwaarde van een iPhone heel duur kan zijn. En dan met name de nieuwste modellen. We kunnen hem los aanschaffen of in combinatie met een abonnement. Maar dan nog is het veel geld. Voor de iPhone 7 hoeven we niet veel te betalen. Bij een Hollands Nieuwe abonnement is de iPhone 7 32GB 2000 minuten/sms of MB €23,50 per maand.

iPhone 7 32GB 2000 min €23,50 per maand

Voor het abonnement betaalt u dan €8,50 en de toestelbundel €15 dat maakt het samen €23.50 per maand. De iPhone 7 heeft een goede camera waarmee u goede foto’s kunt maken. Met een diafragma van F1.8 laat meer licht toe waardoor uw foto’s scherper worden zelfs in het donker. De iPhone 7 heeft een betere home knop dan zijn voorgangers. Wat ook een verschil met zijn voorganger is het IP67 certificaat. Dat houdt in dat deze telefoon stof en waterbestendig is. We raden het niet aan om het uit te proberen maar een val in het water kan dit toestel overleven.

Korte specificaties over de iPhone 7

De iPhone 7 32GB weegt 138 gram dus ligt fijn in de hand en voelt niet zwaar aan. Wat wel jammer is is dat de jackplug niet meer aanwezig is. De lightning aansluiting waarmee we het toestel opladen wordt tevens gebruikt als koptelefoon aansluiting. Maar daar heeft Apple wel iets op bedacht. Ze leveren een verlengstukje met een lightning aansluiting zodat u uw oude koptelefoon met jackplug kunt blijven gebruiken. Interesse in de iPhone 7 32GB 2000 min? Lees dan even verder.

Bellen via Hollands Nieuwe

Het abonnement van Hollands Nieuwe biedt u 2000 minuten of 2000 sms of 2000 MB. Dit gaat uit één bundel. U sluit dit abonnement af via GSMWeb.nl zij leveren u dan ook het simkaartje en het toestel. U kunt kiezen uit de volgende kleuren: Zwart, Goud, Rosé goud en Zilver. De contractsduur is 24 maanden. De provider Hollands Nieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Uw toestel zal verzekerd verzonden worden. Dus u moet tekenen voor uw pakket aan de deur. Aanbiedingen.com heeft een link aangemaakt naar de aanbieding. Bovenaan deze pagina kunt u er op klikken. Dan wordt u doorverwezen naar de website van GSMWeb.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 + 10 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0