iPhone 11 wit 128GB €49 p/mnd

iphone 11 wit 128gbDe nieuwe iPhone 11 bij een abonnement nemen? GSMweb.nl biedt deze aan als u een abonnement neemt van Vodafone. De iPhone 11 wit 128GB €49 p/mnd. Bij dit abonnement kunt u onbeperkt bellen en sms’en tevens ontvangt u 10 GB data. De iPhone 11 is voorzien van een een dual camera wat fotograferen nog leuker maakt. Maak een portretfoto waarbij u uw focus legt op het onderwerp.

iPhone 11 wit 128GB €49 p/mnd bij Vodafone

De Ultragroothoek zorgt ervoor dat u super portretten maken kunt. Leuk om het kerstdiner met uw geliefden vast te leggen. Inzoomen gaat een stuk makkelijker dankzij de Ultragroothoek. De batterij van deze iPhone 11 gaat langer mee dan haar voorgangers. En is ook nog eens geschikt voor snelladen. Het Liquid Retina HD display heeft een grootte van 6.1 inch. De kleuren lijken hierdoor levensecht. Wat vooral van pas komt tijdens het gamen. Super beeld dus.

Wat kan deze iPhone?

Uitproberen willen we niet maar de waterbestendigheid van deze iPhone is goed. Laat u hem onverhoopt vallen in het water? Dan is de iPhone 11 tot een half uur waterbestendig. En een kop koffie om laten vallen erop schaad het toestel ook niet. Het materiaal van deze iPhone is deels glas en aluminium. Hetzelfde aluminium zien we ook terugkomen in vliegtuigen. Dus sterk is deze iPhone zeker. En met een opslag van 128GB komt u een heel eind met uw reeks foto’s en video’s. Stream 4K video’s of neem ze op met dit toestel. Maak slowmotion video’s en laat er time lapses in voorkomen. De video wordt opgenomen met 30 frames per seconde. Een leuke slowmotion video van het kerstdiner bijvoorbeeld. Een herinnering die je vast kunt leggen met jouw iPhone 11.

Hoe kan ik dit contract afsluiten?

De iPhone 11 wit 128GB voor €49 p/mnd is een echt paradepaardje. De aanschaf los van deze toestellen zijn duur. Daarom kiezen de meesten toch gauw voor een abonnement. En dit abonnement is ideaal als u veelvuldig belt. U hoeft niks bij te betalen. U betaalt elke maand €29 voor het toestel en €20 voor uw abonnement. Uw toestel is dan in 24 maanden afbetaald en dat is dan ook direct de looptijd van uw contract. Bestelt u de iPhone 11 wit 128GB vandaag dan ontvangt u deze binnen drie werkdagen thuis. Klik hierboven op de pagina op de link en u wordt doorverwezen naar de website van GSMweb.nl. Daar kunt u uw bestelling plaatsen. Bij het aangaan van een mobiel abonnement wordt er altijd een kredietcheck gedaan. Dit is omdat u een toestelkrediet afsluit. Zodra deze check goedgekeurd is is uw abonnement ook een feit. Mocht u niet door de check komen dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig aanbiedingen. Waaronder deze iPhone 11 wit.    

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0