iPhone 11 Pro abonnement vergelijken

0 Comments
iPhone 11 Pro abonnement vergelijken

Wil je graag een innoverende smartphone kopen? Apple heeft zojuist weer een nieuwe smartphone op de markt gebracht. Je kunt nu online een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken. Deze nieuwe smartphone, van het Amerikaanse merk Apple, beschikt over nieuwe functies en heeft een derde cameralens. Ook een nachtmodus en een verbeterde processor is aanwezig op de nieuwe smartphone van de Amerikaanse elektronicafabrikant. Wil je graag prijzen vergelijken? Raadpleeg dan onze telecomvergelijker en ga snel op zoek naar de beste deal.

iPhone 11 Pro abonnement: meerdere keuzemogelijkheden

Wil je graag een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken? Dan heb je meerdere keuzemogelijkheden. Je kunt namelijk kiezen voor zowel de normale Pro-editie als de Pro Max editie. Er is ook een gewone iPhone 11 beschikbaar, maar dat is een andere prijsklasse en daarom zullen wij daarvoor een apart artikel aanmaken.

Reguliere iPhone 11 Pro

De reguliere iPhone 11 Pro is de smartphone die doet denken aan de eerder uitgebrachte iPhone XS. Qua formaat zijn de smartphones gelijk aan elkaar, maar uiteraard heeft deze nieuwe Pro-editie weer wat nieuwe features. Zo kun je nu gebruikmaken van een derde cameralens, is er een nachtmodus aanwezig op de camera, kun je genieten van een betere processor en is de accuduur flink verbeterd. Ditmaal kun je kiezen uit vier verschillende kleuren, namelijk: middernachtgroen, spacegrijs, zilver en goud.

iPhone 11 Pro Max

Wil je liever kiezen voor een groter toestel? Dan kun je een iPhone 11 Pro Max abonnement vergelijken. Dit model is de opvolger van de XS Max. Alhoewel de formaten gelijk aan elkaar zijn beschikt ook dit toestel natuurlijk over nieuwe features. Deze zijn gelijk aan de reguliere Pro-versie, maar de accu gaat wel een uurtje langer mee. Verder heb je dus ook de nachtmodus, een extra lens en de krachtige processor. Ook hiervoor geldt dat je keuze hebt uit de vier kleuren middernachtgroen, spacegrijs, zilver en goud.

iPhone 11 Pro abonnement vergelijken

Een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken is natuurlijk een verstandige keuze. Er zijn uiteraard meerdere providers die deze nieuwe smartphone van Apple aanbieden. Je kunt dus terecht bij de grotere providers, zoals Vodafone, T-Mobile en KPN, maar ook kleinere aanbieders bieden de smartphone aan. Met behulp van ons vergelijkingssysteem kun je gemakkelijk en snel online nagaan welke aanbieder het voordeligste is.

Indien je graag wilt kiezen voor e-sim is het belangrijk dat je kiest voor T-Mobile. Op moment van schrijven is dit namelijk de enige aanbieder die deze simkaart aanbiedt. In het vergelijkingssysteem kun je uiteraard je voorkeuren aangeven. Op basis van het aantal minuten, de hoeveelheid internetdata, de contractduur en het bedrag dat je zelf wilt inleggen kun je gemakkelijk nagaan welke deal het beste bij jou past.

Wat zijn de verbeteringen op de iPhone 11 Pro (Max)?

Als je een iPhone 11 Pro abonnement wilt vergelijken is het natuurlijk wel zo prettig als je weet welke verbeteringen er zijn doorgevoerd ten opzichte van het vorige model. Hieronder lees je over een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

Hardware en snel opladen

Op het gebied van hardware is er een forse verbetering doorgevoerd. Deze nieuwe smartphones beschikken namelijk allebei over de A13 Bionic chip. Dit is de snelste smartphonechip die nu op de markt is en is exclusief verkrijgbaar voor de smartphones van Apple. Sterker nog: deze chip is zelfs door Apple ontwikkeld!

Deze snellere chip zorgt niet alleen voor een snellere smartphone, maar ook gaat de accu hierdoor langer mee. Ter vergelijking: de Pro gaat 4 uur langer mee dan de XS, terwijl de Pro Max maar liefst 5 uur langer meegaat dan de XS Max. Bij de vorige uitgave was de batterijduur al een knappe prestatie, maar dat is het nu al helemaal!

Een extra camera

Maak jij maar al te graag kiekjes met je smartphone? Dan is een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken zonder twijfel een goede keuze. Je kunt nu namelijk genieten van een derde cameralens. Daarmee kun je prachtige brede foto’s maken. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld landschappen, maar ook voor grote groepsfoto’s. Ook kun je veel mooiere panoramafoto’s maken en dat is ook zeker een voordeel. Wellicht is dit dan ook wel de beste verbetering op deze smartphones ten opzichte van de XS en de XS Max.

Verbeterde frontcamera

Niet alleen is er een camera aan de achterzijde bijgekomen, maar ook de frontcamera is flink verbeterd. Zo is het aantal megapixels verhoogd, maar ook kun je nu gebruikmaken van een handige nachtmodus. Je kunt hierdoor veel betere foto’s maken in het donker zonder dat je daarvoor je flitser hoeft te gebruiken. Op het gebied van de camera aan zowel de voor- als achterzijde is het toestel dus flink verbeterd.

Waterdichter

Deze nieuwe smartphones zijn bovendien ook nog eens waterdichter dan haar voorgangers, de XS en XS Max. Laatstgenoemde toestellen kunnen namelijk tot twee meter onderwater, terwijl de nieuwe Pro-modellen tot vier meter onderwater kunnen. Dat is dus twee keer zo diep en dat is wel zo prettig op je volgende vakantie. De behuizing is verbeterd waardoor het toestel meer druk aankan.

Je kunt hier je iPhone 11 Pro abonnement vergelijken

Ben je overtuigd en wil je graag een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Je kunt namelijk hier abonnement gsm vergelijken. In het vergelijkingssysteem kun je gemakkelijk en snel je wensen aangeven. Zo kan je deze nieuwe iPhones vergelijken met andere telefoons, maar ook kun je vergelijken op providers. Je kunt zelf aangeven welk budget je hebt, hoeveel belminuten je nodig hebt en hoeveel internetdata je nodig hebt. Op basis daarvan kun je gemakkelijk en snel de beste deal uitzoeken. Goed vergelijken is erg verstandig, want zo betaal je nooit meer te veel voor je aankomende toestel.

Als je wilt kun je natuurlijk ook een los toestel kopen. De instapprijs voor de iPhone 11 Pro is 1.159 euro, terwijl je voor de Pro Max 1.259 euro betaalt. Heb je meer geheugen nodig in je smartphone? Dan kan dat ook, maar daar betaal je ook meer voor. Bekijk daarvoor gerust de aanbiedingen op onze website.