iPhone 11 abonnement vergelijken

0 Comments
iPhone 11 abonnement vergelijken

Als je wilt kun je nu een iPhone 11 abonnement vergelijken. Deze nieuwe smartphone van Apple beschikt over een extra camera ten opzichte van haar voorganger (de XR) en ook is de hardware flink verbeterd. Er zijn echter nog veel meer wijzigingen doorgevoerd en daarover vertellen we uiteraard meer in dit artikel. Wil je liever direct de prijzen vergelijken bij de verschillende providers? Dan kun je hier gebruikmaken van onze telecomvergelijker.

iPhone 11 abonnement vergelijken: kies je kleur en opslaggeheugen

Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken? Dan heb je meerdere keuzemogelijkheden. Zo kun je namelijk niet alleen kiezen voor verschillende kleuren, maar ook kun je een keuze maken in het opslaggeheugen. Daar vertellen we je daar graag meer over.

Verschillende kleuren

Als je graag een nieuwe smartphone in huis wilt halen kan een iPhone 11 abonnement vergelijken een goede keuze zijn. Je hebt in ieder geval keuze uit talloze kleuren. Apple heeft namelijk gekozen voor zes verschillende kleuren: wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Het zijn vrijwel allemaal vrij lichte kleuren en dat ziet er bijzonder goed uit. Ten opzichte van de XR zijn de kleuren in ieder geval aangepast. Zo is de witte kleur veel zachter gemaakt en doet dit eerder denken aan spierwit. Het maakt niet uit welke kleur je kiest: de prijzen zijn in dit geval helemaal gelijk. Het prijsverschil zit namelijk in de hoeveelheid opslaggeheugen die je kiest.

Opslaggeheugen

Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken? Dan heb je keuze uit meerdere formaten qua opslaggeheugen. Het instapmodel beschikt over 64GB opslaggeheugen, de tweede versie heeft 128GB opslaggeheugen en de derde versie heeft 256GB opslaggeheugen. Je kunt het geheugen van een Apple smartphone nadien niet uitbreiden, dus het is belangrijk dat je hier een goede keuze in maakt. Een gedeelte van het opslaggeheugen wordt al ingenomen door het besturingssysteem. Zorg er daarom voor dat je kiest voor een formaat dat bij jou past. Maak jij bijvoorbeeld graag veel foto’s en wil je deze op je smartphone bewaren? Dan kan iets meer geheugen wellicht een goede keuze zijn.

iPhone 11 abonnement vergelijken bij verschillende providers

Als je een iPhone 11 abonnement wilt vergelijken heb je keuze uit verschillende providers. Je kunt onder andere kiezen voor Vodafone, KPN, T-Mobile en meer. Bij T-Mobile kun je ook kiezen voor een e-sim. In dat geval krijg je geen los simkaartje meer en wordt je smartphone daarmee op afstand geactiveerd. Met behulp van ons vergelijkingssysteem kun je uiteraard gemakkelijk en snel berekenen welke provider het beste bij jou past.

Tijdens het vergelijken kun je gebruikmaken van verscheidene filters. Zo kun je onder andere aangeven hoeveel belminuten je graag wilt, hoeveel internetdata je nodig hebt en welke contractduur je graag wilt. Op basis van jouw invoer staat de goedkoopste aanbieder bovenaan.

Verbeteringen iPhone 11 t.o.v. iPhone XR

Ben je benieuwd naar de verbeteringen van de iPhone 11 ten opzichte van haar voorganger, de XR? Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste verbeteringen. Er is onder andere gewerkt aan de hardware, de accucapaciteit, een extra camera en de smartphone is veiliger dan ooit tevoren.

Betere hardware en prestaties

Ten opzichte van haar voorganger is de hardware flink verbeterd. Het nieuwe toestel beschikt namelijk over een A13 Bionic chip. Dit is de snelste chip die nu beschikbaar is voor een smartphone. Overigens zit dezelfde chip in de Pro-variant. Deze chip is maar liefst 20 procent krachtiger dan haar voorganger, dus dat is een flinke vooruitgang.

Extra camera

Dit is wellicht wel de grootste verbetering ten opzichte van de XR: er is een extra camera toegevoegd. Er zijn nu dus twee camera’s aanwezig. De extra 12-megapixelcamera is ideaal voor het maken van panoramafoto’s en groepsfoto’s. Daarnaast komen portretfoto’s ook beter uit de verf. Het is dus zeker een verbetering ten opzichte van haar voorganger.

Naast een extra camera is er ook een nachtmodus aanwezig. Daarmee kun je betere foto’s maken gedurende de avonduren. Een flitser is daardoor niet meer nodig en ook dat is natuurlijk een welkome vooruitgang.

Betere accu

De accu is ook flink verbeterd. Niet alleen de accucapaciteit is verbeterd, maar ook de eerdergenoemde hardware is verbeterd. Dat zorgt gezamenlijk voor een verbeterde accucapaciteit. Bovendien kun je nu ook snelladen met je smartphone. Binnen een half uur zit je smartphone vol met deze snellader. Houd er rekening mee dat deze niet standaard inbegrepen is al je deze smartphone gaat bestellen. Als je een iPhone 11 abonnement wilt vergelijken zal je deze er dus los moeten bijbestellen indien je de snellader graag wilt. Uiteraard wordt de standaardoplader er wel standaard bij geleverd.

Veiliger dan ooit tevoren

Er is ook hard gewerkt aan de veiligheid van de smartphone. Veiligheid en privacy zijn belangrijke thema’s en niet voor niets heeft Apple hier dan ook aan gewerkt. De precieze locatie van je smartphone kun je nu nog beter doorsturen naar je andere Apple-apparaten. Face ID is bovendien ook verbeterd en je kunt je smartphone daardoor sneller ontgrendelen. Dat is natuurlijk ook altijd wel prettig, want het kan natuurlijk nooit snel genoeg.

Vernieuwde kleuren

We hebben het al eventjes besproken, maar je hebt nu ook keuze uit andere kleuren. Zo kun je kiezen voor wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Natuurlijk is dat geen verbetering waar je een iPhone 11 abonnement voor gaat vergelijken, maar het is toch weer even anders dan de voorganger. Je kunt natuurlijk zelf je favoriete kleur uitkiezen en er worden geen andere tarieven gerekend per kleur.

Vergelijk alle aanbieders met elkaar

Wil je graag een iPhone 11 abonnement vergelijken? Op onze website ben je aan het juiste adres. Je kunt gemakkelijk en snel op zoek naar de beste deal. Je kunt hier namelijk een GSM abonnement vergelijken. Geef gerust aan wat je voorkeuren zijn. Zo kun je aangeven welke contractduur je wilt, hoeveel internetdata je nodig hebt en hoeveel belminuten je nodig hebt. Op basis van deze gegevens staat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

PS: kies je liever voor de iPhone Pro? Je kunt hier een iPhone 11 Pro abonnement vergelijken.

Sponsored Ads

Power.nl website om te vergelijken en te besparen op energie, internet, tv, telefonie, verzekeringen en meer. Kijk op Power.nl voor meer informatie.