iPad toetsenbord hoes model 2018 nu €59,95

iPad toetsenbord hoes model 2018 nu €59,95
iPad toetsenbord hoes model 2018 nu €59,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

We willen graag onze apparaten beschermen. En ook onze iPad met een hoes, want een hoes voorkomt krassen en vuil. Een iPad is natuurlijk te bedienen met touchscreen, maar deze hoes bevat ook een toetsenbord. Wel zo handig eigenlijk, zo kun je je iPad eigenlijk gebruiken als een mini macbook. De iPad toetsenbord hoes model 2018 is nu €59,95. Het materiaal is aluminium en de klep van de hoes is magnetisch. De buitenkant lijkt op een leder look. De kleur van deze hoes is zilver.

iPad toetsenbord hoes model 2018 nu €59,95

De belangrijkste uitsparingen zijn voor oordoppen, camera, ingang voor lader. Dus je hoeft de hoes er niet vanaf te halen. Wat ook handig is is dat de toetsen zijn verlicht. Je kunt zelfs kiezen uit 7 kleuren. Als je dus s’avonds werkt aan je iPad zullen je toetsen dus gewoon verlicht zijn. Ook is het toetsenbord voorzien van sneltoetsen, zo kun je het geluid met de sneltoets hoger of zachter zetten. Maar wil je een tekst kopiëren en plakken dan kan dat ook met een sneltoets.

Toetsenbord voorzien van handige sneltoetsen

Ben je een video aan het bekijken op Youtube bijvoorbeeld? Dan is er ook een sneltoets voor vooruit en achteruit spoelen. En je kunt de video met een sneltoets pauzeren. Het toetsenbord kan worden opgeladen middels een USB kabel. En werkt tevens ook draadloos via Bluetooth. En je kunt je iPad snel inschakelen en uitschakelen door simpelweg de hoes te sluiten. Dit zorgt ervoor dat jouw toetsenbord niet onnodig stroom verbruiken zal.

iPad hoes kan in verschillende standen staan

De hoes kan ook in verschillende standen gezet worden zodat je makkelijk aan je bureau kunt werken, of zelfs ermee op de bank kan zitten. Het ontwerp is prachtig vormgegeven en maar 17 millimeter dikte. Het toetsenbord is geschikt voor de iPad modellen: A 1893 en A1954. Check dus eerst of deze hoes past op jouw iPad. Wil je deze iPad hoes met toetsenbord bestellen? Aanbiedingen.com heeft een link geplaatst naar de website van Ipadspullekes.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0