iPad hoes leer €32,99

man houdt iPad vastBent u op zoek naar een nieuwe iPad hoes? Kijk dan eens naar deze aanbieding: Een iPad hoes leer €32,99. De hoes is handgemaakt en uitgevoerd in de kleur blauw. Het heeft zelfs een handvat zodat u uw iPad goed vasthouden kunt. Ook kunt u uw iPad zo neerzetten wanneer u bijvoorbeeld een film kijkt op uw iPad. In de hoes is tevens een styluspenhouder verwerkt waar u uw styluspen in op kunt bergen.

iPad hoes leer €32,99

De hoes biedt ook ruimte voor uw visitekaartjes en overige documenten die u misschien nodig heeft. Het gebruik van een dergelijke hoes voor de iPad is handig, vooral omdat als u de hoes sluit uw iPad automatisch in de standbye modus gaat. Dit scheelt weer in het energieverbruik waardoor de batterij van de iPad langer meegaat. De iPad hoes die hier wordt aangeboden is geschikt voor modellen uit 2017. Waaronder de modellen: A 1822 en A1823. Let daar dus op als u besluit voor deze iPad hoes te gaan.

Welke iPad heeft u precies?

U kunt ook op de pagina van iPadspullekes bekijken welk type iPad u precies heeft, zo weet u zeker welk model u kiezen moet. Verder zijn er uitsparingen in de hoes aanwezig zodat u uw iPad kan opladen zonder de hoes te hoeven verwijderen. Ook zit er een uitsparing bij de home knop en volume knoppen. De iPad hoes beschermt uw Apple product tegen krassen en vallen. Elk beeldscherm van een tablet is gevoelig voor krassen of vette vingers. Daarom is de binnenkant bekleed met microvezel. Producten van Apple zijn vrij prijzig en daarom is het niet onverstandig om deze te beschermen met een redelijke hoes. Hoezen van leer gaan natuurlijk langer mee dan ander materiaal. Ook biedt iPadspullekes.nl garantie van een jaar op uw product. Mocht er binnen een jaar iets mee gebeuren dan kunt u iPadspullekes hiervan op de hoogte stellen. Interesse in deze hoes? Of wilt u deze cadeau doen voor kerst? Klik dan op de link die Aanbiedingen.com hierboven heeft gezet. Wij verwijzen u na het klikken naar de website van iPadspullekes.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − 11 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0