Inventum vrijstaande vaatwasser €339

Inventum vrijstaande vaatwasser €339
Inventum vrijstaande vaatwasser €339

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De vaatwasser is een handige hulp in huis. Het scheelt je afwas en het staat ook een stuk netter op het aanrecht. Geen vieze vaat meer dat zichtbaar is. En je wilt natuurlijk wel een vaatwasser die minder energie verbruikt. Deze Inventum vrijstaande vaatwasser voor €339 zou dus niet misstaan in de keuken.

Inventum vrijstaande vaatwasser €339

Het energielabel is A++ dus energiezuinig, het energieverbruik is 258 kWh uur per jaar bij gemiddeld verbruik. Per afwasbeurt verbruikt deze vaatwasser 12 liter water. Het laadvermogen is 12 couverts. Er is ook de optie om een halve vaat te wassen. Dat scheelt bij kleine wasjes. Wil je de vaatwasser instellen om de vaat later automatisch aan te zetten? Dat kan een uitgesteld programma van 3 uur later of 6 uur later is dan mogelijk.

Zuiniger afwassen met je vaatwasser

De Eco stand op de vaatwasser zorgt ervoor dat je machine zuiniger met energie omgaat. Dankzij de Aquastop zal je nooit last hebben van wateroverlast. Het uiterlijk is ook mooi want dit model is uitgevoerd in een aluminium kleur. De standaard breedte is 60 cm dus past prima. De meeste huishoudens plaatsen hun gasstel erop. Bij Bol.com is deze vaatwasser dus nu scherp geprijsd. De adviesprijs is €369 maar nu te koop voor €339.

Met een geluidsniveau van 47 decibel maakt deze vaatwasser niet erg veel geluid. Als je voor 23:59 besteld dan kun je het morgen al in huis hebben, de levering is volgens afspraak. Je kunt ook andere vaatwassers uitkiezen op Bol.com. Het kan natuurlijk zijn dat je een andere vaatwasser ziet en die dan wilt bestellen.

Aanbiedingen.com heeft de link naar de Inventum vrijstaande vaatwasser geplaatst. Klik op bekijken en je komt direct op de juiste pagina terecht.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twaalf + 5 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0