Inventum mobiele airco €310

Inventum mobiele airco €310
Inventum mobiele airco €310

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Het is niet warm maar het is gewoon heet! De weermannen en vrouwen hebben al eerder aangegeven dat er kans is op een hittegolf, en dat zal niet de enige zijn dit jaar. Daarom is een mobiele airco wel zo handig. Want als de warmte eenmaal in huis is laat het zich moeilijk verjagen. Dankzij een mobiele airco kun je genieten van koele lucht. Deze Inventum mobiele airco €310 brengt je de nodige afkoeling in huis.

Inventum mobiele airco €310

De Inventum mobiele airco kan ruimtes tot 30 vierkante meter verkoelen. Nu maakt een airco mobiel of niet wel lawaai. Dit model maakt een geluid van 65 decibel. Dat is dus wel hoorbaar. Maar het zal je weinig uitmaken als je voelt hoeveel koeler het in huis wordt. Met de afstandsbediening kun je het apparaat bedienen. De thermostaat is instelbaar. Ook de mate van luchtuitlaat kan ingesteld worden. Want soms is het ook nodig om de omgevingslucht te ontvochtigen en dat doet de Inventum dan ook.

Verplaatsbaar dus s’avonds naar de slaapkamer brengen

Een gemiddelde woonkamer of slaapkamer kan prima verkoeld worden dankzij deze mobiele airco. Omdat deze verrijdbaar is, kun je de airco s’avonds ook naar de slaapkamer vervoeren. Als je een trap hebt naar de bovenverdieping dan kan dat niet natuurlijk. Het gewicht is 65 kilo dus dat is wel zwaar. Maar samen omhoog tillen is wel te doen.

Nog meer en betere koeling? Overweeg een split unit airco

De mobiele airco wordt verkocht door Bol.com, je kunt daar dus ook kijken naar andere airco’s. Een mobiele airco is dus handig voor kleinere ruimtes. Wil je een sterkere airco? Dan kun je het beste kiezen voor een split unit airconditioner. Deze bevestig je aan de muur met een uitlaat naar buiten. Deze zijn wel veel duurder, maar koelen wel het beste.

Een airconditioner verbruikt wel meer stroom dan een ventilator dat doet. De meeste huishoudens hebben altijd wel een ventilator staan. Staand of eentje die aan het plafond bevestigd kan worden. Op die manier kun je ook veel verkoeling bereiken, maar niet zoveel als je dat kan met een airco.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 − tien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0